S.P.A på mitt vis

Nu är det dags för egentid.
Tiden som man måste ge sig själv minst en gång i veckan.

Att koppla bort allt och bara fokusera på sig själv är ett måste för att låta kropp och knopp vila ut under tider med högt tempo. Det är precis det som har varit min akilleshäl denna vecka. Att hinna med allt.

2018-01-12 00.14.21

Jag är egentligen ganska enkel och simpel när det kommer till egentid. Viktigast är att jag får lyssna på härlig loungemusik i bakgrunden och ge min kropp lite extra boost.

Det kanske inte kommer som en överraskning att jag är lite extra förtjust i dofter, så när det är såklart en viktig faktor för mig för att mitt egna s.p.a ska bli fulländat.

Rituals är en favorit hos mig.
I alla former. Body butter och shower gel är mina klara favoriter från varumärket, och Honey Touch är deras klara favorit för mig.

Idag blev det en grovrengöring av ansiktet.
Jag kände mig glåmig och dan, och när jag gör det så använder jag två olika varumärken som ger det där lilla extra. Min egna vardagslyx.

2018-01-12 00.15.33

Mary Kay – Timewise repair
Är en fantastisk peeling (kemiskt snäll) som gör underverk på en glåmig och trött hy. Det pirrar skönt när den är applicerad och man känner hur den arbetar under verkningstiden. Den ger dessutom en silkeslen hy efteråt.

Esteé Lauder – Revitalizing Supreme
En ljuvlig ansiktsmask som ger lyster och återfuktar huden med omedelbar verkan. Den kostar dock en del, och är inte speciellt dryg. Det gör att man väljer att använda den när man verkligen behöver effekten.

Me Anima – Serum Face oil
Finns det någon som testat marknadens alla serum så är det jag. Allt från billiga alternativ till dyrare, och jag har nu hittat en ny favorit. Denna olja fick jag efter ett event hos parfymeriet Skönheten i Sundbyberg, och wow! Den ger effekt, lägger sig inte som en hinna, utan smälter in i huden på ett naturligt sätt utan att kladda. När jag använder den så blir mitt ansikte som en babyrumpa. Big like på den!

Den hittar ni HÄR och jag går verkligen i god för denna face Oil.
Och, jag är kräsen, när det kommer till vad man får för pengarna och vad effekten blir.

2018-01-12 00.15.18

Dessutom är den 100% naturlig och tillverkad i Sverige.
295 sek (och oerhört dryg)

2 reaktioner till “S.P.A på mitt vis

 1. Hej Stoffizen jag skulle köpa en men alla var slut efter ditt inlägg =(
  Det kanske kommer in fler snart
  Tack för en bra blogg

  MH /
  Mathilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s