Avslutar denna lördag nöjd

Det finns två saker som gör mig extra glad, och det är när man kan slänga sig i soffan efter en lång dag och bara svida om i myskläder. Exakt så har min kväll sett ut.

Lugn och Ro

2018-01-14 00.05.50
*Mina fantastiska Shepherdtofflor som jag fyndade på NK förra året hänger med mig året om. 365 dagar om året. De absolut skönaste jag någonsin haft i mina ägor.

Jag började dagen med att äta lunch med Mia på Café. På mitt favoritcafé som förvånar många, nämligen det som ligger bredvid mig på Sveavägen. Där gör dem absolut godaste salladerna i hela Stockholm, och servicen är så hjärtlig och personlig.

Klockan två hade jag möte med en kund i Sundbyberg, och lämnade varor som jag släpade på tåget. Mina produkter väger 1 kg styck cirka, och jag lämnade 30 produkter, så det tog sin tid (och ansträngning) att färdas med dessa från Rådmansgatan till Sundbyberg. Men jag är van att släpa, så det enda som var frustrerande var att tiden som det tog att ta sig fram till slutmålet med leveransen.

Till er som tror att jag lever ett glamoröst liv så kan jag meddela att det inte är så. Jag sliter hårt både fysiskt många gånger när varor ska packas, bäras och levereras.

2018-01-13 15.30.18
* Nya kollektionen som inom kort lanseras (SS 2018)

Efter mitt besök hos kunden så var det dags att träffa upp Julia som är en av fotograferna för mina kollektioner. Jag samarbetar med några fotografer, men detta uppdrag har Julia fått. Av anledning, att de andra ligger utanför Stockholm, och mina tankar var tvungen att presenteras på ett möte, samt att jag vill vara med på själva ”photo session”

Vi satt några timmar och gick igenom hur nyheternas produktbilder skulle fotas, och eftersom jag är visuell hela vägen, så tar det alltid lång tid när ideér ska kläckas. Jag beslutar mig för en sak, och adderar allt andra idéer när vi stängt boken och stämt av hur det ska bli. Men nu har vi valt vilken väg den nya kollektionen ska gå. Inom två veckor kommer jag att presentera dessa bilder i våra PR-kanaler.

Duktiga Julia som fotograferar våra produkter söker ofta uppdrag, så önskar ni komma i kontakt med henne så gör ni det vi hennes hemsida HÄR

Så med det sagt ska jag nu krypa ner lite extra i soffan, och bara njuta av det tysta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s