När man måste ha..

DSC_0040

När man pratar mornar handlar det ofta om 07:00 eller 08:00
I mitt fall handlar det om att vakna innan massan, för att hinna med alla rutiner som ska göras. Jag skryter inte om tidiga morgontimmar, utan jag vet att det är extra viktigt att jag är vaken före alla andra av många anledningar.

Över Atlanten skapas delar av produkterna i mitt företaget, och för att vi ska fånga varandra och kunna ha en lång dialog behöver vi vara vakna samtidigt. Det betyder såklart att jag måste anpassa mig, oavsett om jag sovit tidigt eller sent.

DSC_0043.JPG

För att klara mina dagar behövs det mycket kaffe. Ibland så pass mycket att det blir en akilleshäl för hälsan, men kaffe är bra grejer!

DSC_0042

En sak som jag vill lyfta idag är min väns webbshop som har ett fantastiskt sortiment av vardagslyx. Där hittar man allt från fin inredning till dofter och mitt företag är såklart en stolt återförsäljare till Pink Boulevard. Jag brukar handlar där själv, och har både köpt kopp och kaffeburken hos PinkBoulevard

*inlägget är inte sponsrat 

Men bara för att göra din dag magisk till starten så kommer nu här en stor tisdagskram till dig, med hopp att din start på morgonen blir fantastisk!

 

En tanke på “När man måste ha..

  1. Åh jag älskar att handla på pink boulevard, handlat många ljus och doftpinnar från K.lundqvist där 😉
    Jag är ingen morgon människa men kaffe på morgonen är ett måste.
    Önskar dig en fin dag ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s