Jag är förföljd av otur

Hej fina Du,
hoppas att du mår fantastiskt.

Ibland blir inte livet som man har tänkt sig, iallafall inte för mig.
Jag var helt övertygad om att det fanns en en magisk status när man skulle komma över tröskeln till 2018. Men, för mig blev istället 2018 en utmaning

Jag älskar utmaningar. Det gör jag verkligen.
Det finns inte mycket som får mig ur balans, men just nu så lägger någon där uppe krokben på mig.

På orden..

Jag springer till bussen, och tar en genväg. Springer genom en liten skog och tänker bara på att inte få snö i skorna. Det jag borde reflektera över är inte snö utan att snö täcker den synliga isen, som den begraver. Vad händer?
Jo, jag faller pladask och landar raklång på ryggen och slår både huvud och rygg på den stenhårda isen. Repressalierna av det blev såklart att jag har sjukt ont i ryggen nu och huvudet har en slags molande huvudvärk till och från.

Det går över, men det där med att 2018 är början på ett nytt, kind of Life, är för mig bullshit. Det som händer styr med säkerhet någon där uppe, och jag fick en läxa genom att bli fälld. Ordagrant.

2018-01-19 00.40.00.jpg

Från otur till lycka. Ja, det kanske man inte tror när man ser ett diskställ och en oorganiserad röra, men det finns lösningar på allt. Nämligen fantastiska städmedel som gör det roligare att faktiskt städa. Jag är ju ett fan av dofter, som ni vet, men har också en förkärlek för produkter som verkligen städar bort smuts utan att man måste jobba med svinto och miljöbovar.

Diana som är en fin vän till mig, driver butiken PinkBoulevard som har allt inom vardagslyx, dofter och rengöring (städprodukter) tipsade mig om en produkt som skulle vara både billig och effektiv.

Maison Belle – rengöringsspray är verkligen wow!

2018-01-19 01.06.39

Jag tycker inte att designen på produkten är lika wow som doften och det effektiva, men vad gör det? Jag verkligen älskar denna produkt, och för priset av 79 SEK blir jag inte mer än glad att shoppa det!

Denna rengöring heter badrum, men jag använder den till både kök och badrum. Den doftar så underbar med en fragrance throw av mint. Vill du kolla in hela sortimentet med renöring från Maison Belle gör du det HÄR

26805352_1940304069566996_4834951208592455854_n.jpg

Just ja.. För att sprida lite mer ”otur” i detta inlägg, så skulle jag för cirka en vecka sedan färga håret mörkt. Hemma.. Inget jag rekommenderar då det blev grönt, så jag fick raka bort allt hår. Men vad gör det.. Jag fick lära mig en läxa.
j a g  v a r  s p o n t a n  i g e n

Precis som livet så blir allt bra, men allt har sin tid.

– Håret växer ut.
– Jag kunde ha slagit mig sönder och samman när jag föll på isen, men trots att någon slog krokben på mig, så fanns det ju trots allt en ängel som räddade mig.

Så otur, är också tur.

Eller hur?

*inlägget är inte sponsrat i någon mening, och absolut inte när det kommer till att färga håret hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s