Förändringar

Äntligen har jag fått extra tid till att göra det jag behöver göra.
Tiden senaste veckorna har verkligen andats i min nacke och igår stängde jag allt påverkar mig. Både mentalt och praktiskt.

Jag loggade ut från messenger och Facebook, och stängde ner mina andra appar som frekvent gör sig påminda.

DSC_0069

Innan jag börjar skriva. Ja, rosorna är döda, men dem ska bytas ut imorgon!

Idag har jag verkligen lagt allt fokus på att städa. Alla vrår i lägenheten har fått smaka på trasan, och det doftar underbart av alla rengöringsmedel i hela lägenheten. Dock, så är det lite mer avancerat när jag verkligen tar mig tid att göra det som legat på min to-do och det avslutades med att jag möblerade om i vardagsrummet.

DSC_0067

Jag vet inte om ni minns spegeln som jag designade för ett tag sedan? Spegeln som aldrig kom in i mina kollektioner eftersom att jag i sista sekund beslutade mig för att jobba med endast dofter. Men jag fick ett sample från min leverantör på en av speglarna.

Denna spegel är en av de mest användbara inredningsdetaljer jag haft i mitt hem. Den lyfter alltid väggen oavsett var den hänger och den är så fantastiskt elegant där den hänger med sin fasettslipade ram.

*Den ska inplanteras varumärket framöver, men just nu har den inte fått en given plats bland mina kollektioner.

DSC_0070.JPG
* tre favoriter

När jag talar om doft så är jag kräsen. Allt som doftar ska vara en symbios av elegans och design. Att det går hand i hand kanske inte förvånar er att jag säger, eftersom att jag driver ett företag inom Home fragrance, men jag har då också lärt mig en några viktiga paranteser för att urskilja det som är kvalitet. Därför tänkte jag även slänga in lite dofttips då jag samlat mina tre favoriter på samma bricka när jag ändå stylat mitt hem.

På bilden hittar ni mina 3 favoriter när det kommer till parfymer.

Amouroud – Fick jag av Daniel i present för ett tag sedan. Det är oud i doften, och det är en fantastisk doft med lite rökig trä som bas men inte påtaglig. Den anas.
Den kostar cirka 1.900 SEK i butik. Det positiva är man inte behöver en parfymdusch för att den ska dofta. En ”dutt” per område. Dvs. bakom örat, halsen, och handleden. Den finns endast hos utvalda återförsäljare och inte hos ”kreti och pleti”

Tom Ford / Noir – Läder och maskulina blomster! Denna doft håller verkligen alla kvalitetsnormer. Den doftar fantastiskt, och doften släpper inte efter ett tag.
Den kostar cirka 1.200 SEK

Dolce Gabbana/ the one – En doft som upplevs som ”trä” men ändå inte. Den påminner om ungdom men ändå en släng av äldre gentleman. Dock så är detta mitt sista alternativ av de jag nämnt ovan. Doften är fin, men den är ändå inte halleluja moment. Men den är värd att använda! Den är fin, bra och över medel men inte min favorit.
Den kostar cirka 700 SEK hos återförsäljare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s