Be kind – 13 februari

Idag är startskottet för något som jag verkligen längtat efter.
Nämligen att ge tacksamhet och lite mer deep talk, om ämnen som jag vill lyfta i min vardag. Tankar, händelser men med fokus på en sak;
– Be Kind

Jag lovar er att alla tisdagar kommer bli ett inlägg att minnas, och det finns något nytt att tacka för varje vecka denna dag. Tisdagar.

En dag i veckan som jag verkligen ser fram emot varje tisdag, och flera månader är redan planerade för detta tema. Så, håll dig uppdaterad, för varje tisdag kommer jag att låta alla er läsare att ta del av mycket av det som händer.

10615389_1477305335866874_6885944171361327171_n

Förträffligt tänker jag när jag börjar första tisdagens inlägg.
Det kommer att handla om att vara snäll. 

Den tredje mars i år fyller jag 37 år, och jag har gått igenom några scenarion i mitt liv, som många, bör känna till.

Har du någon gång tänkt på att det du gör inte alltid är det rätta och korrekta? Det har jag gjort flera gånger, men det är först nu, senaste åren, sedan 2016 som dessa tankar har fått mig att tänka till en extra gång.

EGOISTEN 
När jag var i tjugoårsåldern var jag inte enkel att ha att göra med. Jag jobbade, omedvetet, för att sätta mig själv i första rummet. De som fanns i mitt liv var personer som kunde leverera livet som jag önskade. Jag ville festa, gå på club, dricka tequila och ha allmänt roligt. Om jag inte syntes så fanns jag inte, i min värld, och om någon annan tog plats blev det genast en kalas-dödare. Stoffe måste vara den som syns, blir sedd, hörs mest, är vackrast. Ja, får mest uppmärksamhet.

namnlös

JOBBA HÅRT
Hörrö, vem tycker inte om att tjäna pengar? Jag har aldrig varit en av dessa, och det är verkligen med handen på hjärtat som jag säger det. Det har funnits andra saker som har gjort mig lite extra glad och det är nämligen människorna omkring mig som jag fått förmånen att träffa. Jag blir nästan knäsvag när jag skriver detta. På nedan bild ser ni människor som verkligen berör, och FINNS för mig. Fastän jag är den sämsta på att höra av mig i många fall så är det verkligen människor nedan som åker till mig på momangen utan att tveka om jag behöver.

Cicci, Helena och Mirja
Ni gör namnet ”tack för att du finns verklighet”

Cicci – är min vän som jag lärde känna när jag arbetade som rekryteringschef. Vi hörs sällan, men my god, hon har satt sånna spår i mitt hjärta. En verklig vän som finns där till 100% utan att ens behöva tänka 1-2-eller 3 gånger. Hon är en av mina finaste vänner, för Cicci verkligen finns där och lyfter mig till hundra procent när jag behöver lite extra hjärta i vardagen.

LOVE ❤ – du hjälpte mig så mycket under min tid när jag gick in i väggen. Du var ett större stöd än du förstår. Du gav mig så fina ”pep-talks” och fixade tillbaka mig på en plan som egentligen var omöjlig. Du tog mina to-to, du försvarade mig och du var verkligen var min vän när allt var som tuffast. Du är det som inlägget om handlar om;
Omtänksam, snäll och be kind

Helena är min trygga punkt när jag verkligen vill ha en ”fuck-you-how-do-you-really-think” vän. Ni vet vännen som man träffar på jobbet första gången som man är beredd att få en örfil av för att man uppför sig illa av. Tjejen som är så mycket kärlek att man egentligen frågar hur hon orkar vara så fantastisk. Vi lärde med andra ord efter några dagar vända det Helena kände om mig till något magist..
Finaste Helena gav mig mer än mycket under min tid, och välkomnade mig med så mycket kärlek till företaget när jag arbetade på hennes avdelning. Till en början tyckte du inte att jag var OK men efter några dagar senare så var du en av mina finaste kollegor, och idag en av människorna jag håller som mest kär i livet…
Be kind, be You, älska alla!

Mirja är min snälla, ärliga, hårda och tydliga punkt i livet. Utan dig så vore mitt liv sjukt fattigt. Du har senaste året rest med mig på min bumpiga väg och du har aldrig vikt undan, trots att jag ”inte varit snäll” Du är en fin vän, som jag träffade via arbetet, och är en av mina absolut finaste vänner från arbeten.
Be kind, Be You, ärligt grym! 

10151207_1408169639447111_1467575389_n

12122549_1617103961887010_7415647687295825870_n

168273_10150386737215249_2619936_n

Ovan är människor som bevisar snällhet, be kind!
Men misströsta ej, det kommer snart ett inlägg om andra vänner som gjort mycket för mig. Se framemot en tisdag framöver!

13882374_1715650432032362_3852651185990643334_n

Detta inlägg är egentligen ganska simpelt.
Du är BE KIND om du är en snäll människa.

Det enda du behöver se upp med är begreppet att be kind betyder att du är ser det som att du är så pass snäll att du blir dum. Jag har gjort hela registret och jag kan lova dig att det dummaste man kan göra är att vara just dumsnäll

Lova mig att du aldrig låter någon annan lura dig med löften, och gör inget som får dig att falla för just löften. Då är du som jag var innan, EGOISTEN och det vill ingen vara.

Ta vara på de som verkligen står upp får dig.
Det är att vara snäll.

ps: Ord är inte handling. Tänk på det och kräv att att handling är kärlek och snällhet.

be kind

Jag ser så mycket fram emot nästa tisdag.
det kommer bli ett spännande tema, det kan jag lova

Med kärlek till dig
Stoffizen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s