Kalas hos Tina

När man har mycket att göra, så är alla små ord och uppskattningar betydelsefulla. När jag tog mig till brevlådan fick jag en så fin hälsning från min vän Tina.

DSC_0139.JPG

DSC_0140

Ibland kan små ord göra mycket, och idag kom dessa från min fina vän Tina, som har varit med på både min företagsmässiga, och privata resa. Sen många år tillbaka, kanske är viktigt att poängtera.

Tina har stöttat mig ofantligt mycket senaste åren.
Hon har inte bara varit just ”Tina” utan också stöttat i många andra frågor.

DSC_0138

Tydligen fyller denna madam år snart, och det ska såklart firas med bravur. 35 år, och jag börjar direkt tänka på var tiden tar vägen. För min egen del..

Om mindre än en månad fyller jag 37 år (3:e mars)
Det finns inte någon åldersnoja i min själ, men det greppar tag om en när man börjar se tillbaka på vad man idag åstadkommer, och vad man åstadkommit i livet.

Känner ni samma inför den stegrande åldern som kommer med stormsteg?

ctn1024_465_4150_38_242__IMG_1673

Tina driver i övrigt den fantastiska butiken Rost och Russin i Sigtuna som är välkänt för kaffe och tésorter ( långa hyllor med alla sorter man kan drömma om) som man sällan ser i andra butiker. Jag hjälpte Tina i butiken när hon behövde någon som kunde bemanna butiken för några månader sedan. Jag blev verkligen, mäkta förvånad hur detta med just té och kaffe är något som ligger människor varmt om hjärtat när de handlar.

te irish cream kahls

Jag som är extra svag för kaffe, köpte 100 gr Irish Cream från butiken, som jag testade hemma. Bara doften gjorde mig knäsvag och full av cravings. Doften av de nymalda bönorna av Irish Creme var ljuvlig, men gissa då hur pass smaken blev.

Enligt mig – fantastisk!

Testa den om ni har vägarna förbi Sigtuna, eller klicka hem 100 gr via nätet.
Jag lovar, denna smak är helt underbar och jag blandade den med mitt vanliga kaffe med Irish Creme och resten med Gevalia.

perfektion!
Ett tips till er som tycker att kaffe är det bästa som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s