Städa och oroväckande födelsemärken

Hej fina du, hoppas att du har fått en fantastisk start på veckan och en skön måndagskväll. Själv har jag fixat i lägenheten hela kvällen. Hemmet som jag glömt bort den senaste tiden..

När jag gör något blir det sällan halvdant, och i detta fall vände jag upp ned på hela lägenheten för att sedan städa tillbaka allt. Jag brukar göra så.

Tar bort allt från hyllorna, slänger allt i en hög, och dammtorkar allt innan jag ställer tillbaka det på sin plats. Självklart den skinande precis rengjorda platsen. Så ni kan ju gissa att mina projekt tar lite extra tid.

DSC_0153

DSC_0154*En doft av Warm Vanilla är doften som gäller hemma hos mig just nu

Minns ni för några månader sedan när jag gjorde något som jag sällan gör, nämligen lät en färgklick flytta in i blomvasen. Jag hittade nedan bild på mitt instagram när jag sist köpte gula rosor. Visst var det vackert?

28381571_1971444549786281_1291207288_n
* Bilden är från hösten 2017, med vackra gula rosor i vasen DBKD bubble

Dock så har jag fått ett litet problem som jag snubblade över av slumpen för några dagar sedan. Jag har länge känt att det kliat på min rygg, och i helgen bad jag Mia kolla vad det var som kändes ”frasigt” och det var såklart ett födelsemärke som bildat en sårskorpa och var infekterat. På det hittade jag även ett födelsemärke/ leverfläck som jag inte haft innan. Inte senaste tre månaderna jag kollat på ryggen. Det är inte alls vackert, och är svart och har röda prickar som en ram runt hela märket.

28235895_1971443446453058_942442815_n
* Bilden är inte av bästa kvalitet, tog en ”close-up” med mobilen

Idag bokade jag en tid hos min husläkare som ska kika närmre på dessa nästa vecka, och jag hade sån ”tur” att det just nu är ett testprojekt hos min mottagning. vilket innebär att dem kommer att gå igenom hela min kropp i jakt på födelsemärken.

Man ska aldrig måla fan på väggen, men dessa födelsemärken känner jag är viktiga att avlägsna och analysera hos patologen. Det är ju trots allt två stycken som inte uppför sig som de bör med tanke på form, hur snabbt de växer, och är ”infekterade”

Annars händer det absolut ingenting i mitt liv som är värt att nämna.
Bara städa som gäller.. Ja, och mysa såklart.. Livet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s