Att få hjälp – 21 februari

Som ni kanske minns så är det nu dags att skriva tisdagens inlägg.
Jag har lovat mig själv att varje tisdag göra ett inlägg som är uttömmande och där en twist av tacksamhet ska lysa upp.

28381499_1972234486373954_1793930607_n

När jag idag tittar tillbaka i backspegeln så inser jag så oerhört mycket som jag inte alltför ofta reflekterat över tidigare. Det är med stor ödmjukhet som jag idag med tacksamhet kan ge mig själv tid, och möjlighet att med kärlek tacka alla som finns i mitt liv. En av de som jag från botten av mitt hjärta är hundra procent tacksam till är;
~ Mr. D

Ni vet, han vid min sida, som aldrig någonsin viker undan, fastän han under alla år vi varit tillsammans fått ge många avkall på sina egna behov. För att jag ofta varit rätt så krävande i min person och forcerat fram som om det inte finns någon morgondag. Vår kärlek är stark, och allt som han fått vara med om är nog det största kvittot på att han faktiskt har en ängels tålamod.

Många gånger..

28308634_1972248513039218_1264198997_n

När jag skulle starta mitt företag så var det jag som skulle sköta allt.
Jag frågade inte ens om hans expertis när jag behövde utan, gör som jag alltid gjort, handlat efter vad jag tycker och tror blir bra. Jag litar på alla människor, medan han ser allt från en mer praktisk synvinkel som jag går bet på när det kommer till att skilja på affärer och personliga relationer.

Hur som, Mr. D är verkligen en person som jag ser upp till, och han har verkligen visat att man kan gå på vatten om man vill. Man brukar ofta i folkmun tala om att hålla i någon när det blåser och denna man visar verkligen att det är en sanning i detta.

13417695_1695503930713679_1652384350956376321_n

Trots att Mr. D idag är en av de mest aktade inom hans bransch och kan allt som har med affärer har han utan att lägga sig i, gett mig ett spelrum att göra som jag vill med allt sedan år 2014. Han har haft åsikter men det jag gjort är att inte lyssna.

Jag är bra på det jag gör! Jag har ju trots allt byggt ett varumärke som är ett av Sveriges mest kända idag. Mina styrkor är utan att tvekan PR, kundrelationer/ relationer, produktutveckling, doftsättare och visuella planeringar. Det jag saknar många gånger är substans i det jag gör, utan handlar ofta med kortsiktiga planer för att få allt på en gång.
Det betyder att jag på vägen litar på allt och alla, för att sedan bli besviken. Det är såklart en del av livet, men för mig är alla som ger förtroende inte något att tvivla på.

Daniel är den rätta motsatsen till mig.
Han ser exakt allt i SEK medan jag istället tänker känsla i allt jag gör.
Vi har båda rätt men en konstnär som jag känner efter med magen, medan Mr. D förstår att det är rätt men också ser business som en kalkyl. Vi är med andra ord varandras motsatser, men ändå ett bra team.

13886853_1719365588327513_6369337384930187491_n

Nu är det nya tider.
Nytt tänk, nya planer, men med en ny samarbetspartner.

Idag är allt klart för vårt nya AB, och jag och Mr. D är nu delägare till 50% var i vårt nu gemensamma företag. Jag har överlåtit halva företaget till en person som jag litar på hela vägen, och som har den expertis som jag saknar. Det betyder att en fin komplettering nu sker. Där våra olika egenskaper kommer att spegla framtiden.

Tack snällla Mr. D för att du vill vara med på min resa.
Jag är dig evigt tacksam för det. Dina kunskaper värderas som en stor diamant och nu lyfter företaget till en ny nivå där jag kan lägga all tid, och energi på att arbeta med det jag är bäst på.. PR, kundrelationer och allt annat som hör till.

Men ingen kan ta en sak från mig, och det är att jag axlat och byggt ett av de bästa och mest omtalande varumärken inom min kategori home fragrance sedan jag startade. Men, det blåser nya vindar och jag behöver expertis för att växa ännu mer då företaget just nu växer så det knakar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s