Nuxe – Must Have!

Hörrni älskade vänner!
Idag har jag det absolut bästa tipset till er som tycker om hudvård och detta är inte sponsrat inlägg, utan ett tips!

Som ni alla vet så är jag oerhört svag för bra produkter, och en av mitt företags återförsäljare har länga tjatat om ett varumärke som jag inte ens nosat på. Förrän jag köpte setet från N.U.X.E där jag fick fem produkter i en fin necessär.
N.U.X.E – sjukt bra produkter och nu har jag testat dessa innan jag recenserar dem enligt nedan, och alla är inköpa hos Skönheten. Kolla kampanjpriset längst ner i inlägget. Verkligen ett bra erbjudande!

Värt det alla gånger, och i min recension så ser du mina personliga betyg på varje produkt.

Huile Prodigieuse bis_1437657563

Skönheten i Sundbyberg var butiken som tipsade mig om face oil från Me Anima som jag köpte. Jag har aldrig varit så begeistrad över ett serum innan, och min hy känns som babyhud varje gång jag applicerar den. Bästa produkten på marknaden av just den produkten, men hudvård är mer än serum/ och face oil. Rengöring, long-lasting effect products, nagelvård ETC..

Men nu ska jag recensera min åsikt om just N.U.X.E som tydligen är ett av de varumärken som är på alla kändisars läppar och som dessutom bjuder på en hudvård som är 100% fri från dumma idéer som testing on animals och alla produkter är helt testade på människor.

nuxe set
*Set för oss som inte vågar köpa ”grisen i säcken” = fegisar MEN, med erbjudanden så kostar varje produkt endast 29 SEK (exklusive den snygga necessären som jag tycker är värd mer är priset för hela setet)

Jag vågade inte slå till på full size av varje produkt innan jag såg att jag kunde köpa ett set av varje produkt till ett så fint pris som hos Skönheten i Sundbyberg.

*Reve de Miel Face Cleansing – ”rengöring för ansikte” En tvålfri rengöringsgel som avlägsnar smink och andra orenheter.
~ Mitt betyg 5/5: När man använder den så är den är väldigt dryg. Den gör verkligen ansiktet rent. Jag testade att använda min face tonic för att kolla hur mycket rester min bomulls pad tog med efteråt, och det var det inget brunt kvar alls som min bomullsrondell tog med sig!

*Crème Prodigieuse – ”dagkräm för ansikte”
~ Mitt betyg 4,6/5 – Anti-Fatigue Moisturizing Cream – dagkräm för normal/blandad hy.
Precis som vilken dagkräm så måste huden vänja sig innan man blir nöjd. För mig var det enda som jag inte tyckte om att det var en ”flaskeffekt” på flaskan. Jag vill kunna använda en pump eller en burk för att kunna greppa upp det man behöver. Hyn är som återfuktad efteråt, vilket är ett plus. Jag vill dock ha en kräm som ger mer än en ”hinna” på huden, och doften är viktig. Denna smälte in i huden så snabbt att jag inte hann med att tänka på om det var bra eller dåligt. Det kanske är ett plus?

Huile Prodigieuse 10 ml – olja för ansikte, kropp och hår.
~ Mitt betyg 5/5 – Den verkligen återfuktar, och man känner att den jobbar sig in i huden. Jag blev tipsad av ägaren av Skönheten i Sundbyberg att droppa några stänk i dagkrämen, och det gav verkligen ett mycket bättre resultat. Dagkrämen var bra, misstolka mig inte, men med oljan så blev de mer följsamt på någon sätt..
Minuset för produkten är att den är svår att applicera. Det kommer så mycket, men själva flaska är mycket elegant. En inredningsdetalj..

146603688-origpic-a43d9b

*Reve de Miel Hand and Nail Cream – ” hand-och nagelkräm”
~ Mitt betyg är ingen aning.. För jag biter på naglarna, och använder inte handkräm.

*Prodigieux Shower Oil – ”till duschen”
~ Mitt betyg är 5/5: Den verkligen doftar gott, är lätt parfymerad, och att den löddrar bra. Man känner att det är en bra bas för att känna sig extra fräsch efter en dusch. Jag tycker supermycket om den, och den verkligen ger en skön spa feeling.

nuxe serum

Bonusen: Som jag köpte till är serumet som jag ville testa och köpte separat.
~ Mitt betyg: 3/5: Det var ett bra serum, men jag är faktiskt mer kär i Me Anima. Allt är individuellt och jag tycker mer om serum som kryper in i ansiktet som en olja och inte en kräm. Det gjorde N.U.X.E och det kändes inte som ett serum utan mer en kräm
Men N.U.X.E har vunnit pris för sitt serum, så lyssna inte på mig i detta fall. Det är kanske bara är jag som är old fashion som ser serum som en flytande olja.

Detta var min recension av N.U.X.E och det är verkligen ett varumärket som verkligen jobbar för att ge dig den bästa hyn. Man blir verkligen ren av rengöringen, dagkrämen gör hyn babylen, oljan för ansiktet som även kan användas till håret är galet bra och den återfuktar utan att ge en känsla av smör i ansiktet, och duschkrämen är också en favorit.

BONUS: Det fina necessären som man får om man köper setet som innehåller:
Rengöring, dagkräm, duschkräm, face and hair oil, nagel/ handkräm.

Jag tipsar och min favorit från detta set är: Duschkrämen och rengöringen!
Allt annat var nära 5 av 5 förutom serumet som jag inte tycker lika mycket om, då det är för mycket kräm för mig, då jag hellre satsar på face oil.

Jag köpte mitt kit för 149 kr (inklusive necessär) där allt följer med förutom serumet, där min rekommendation är att köpa Me Animas. Detta gäller endast i webshopen, och ingen rabattkod behövs..

N.U.X.E – Ordinarie för detta set är 179 SEK (just nu 149 SEK)
Hittar du HÄR

Me Anima – 295 SEK
Hittar du HÄR 

OBS: inlägget är inte sponsrat. Jag har köpt dessa produkter själv och ger egna recensioner. Ej sponsrat eller betalt inlägg, bara en ärliga reflektioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s