No frame

God morgon bästa du!
Hoppas att du har fått en bra start på dagen.

Idag rivstartade jag dagen med energi att göra om. En ganska jobbig känsla när man som jag måste få saker gjorde direkt. Varav, jag sällan kan vänta. Exakt den känslan vaknade jag av idag. Gör om, städa och skaffa fler projekt än vad ”du” egentligen behöver.
Dagen började således med att jag städade, fixade och satta upp ”en tavla” på väggen. En poster som jag hittade i skrubben i sin originalförpackning.

DSC_0035
* jag hade ingen ram, och åtgärdade problemet med tejp..

Ja, så är det.
När man kallas Stoffe så måste idéer bli verklighet direkt när dem föds. I detta fall så fanns det inte en ram till denna tjusiga poster, så jag slängde upp den med tejp. Mm, du läste rätt. Tejp..

Min dag är just nu fylld av massor av to-do då jag har flera kundbesök med ett fullspäckat schema. Men som om jag inte hade tillräckligt med tidsbrist så måste jag nu ta mig till en butik som säljer ramar.
Eftersom att hela mitt hem är grundat med svart och vitt så blir det nog inte så klurigt att hitta en passande ram. Strikta linjer och enkelhet är vad jag ska köpa till denna poster.

DSC_0040

Nu återstår bara en sak; och det är att önska DIG en underbar dag med massor av inspiration, kärlek och andra ljuvligheter som hör till..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s