Kärlek till morgonen

Äntligen är det en ny vecka. En vecka som jag har längtat efter mycket, då det är fullt ös som gäller. Full agenda med många roligheter, efter en tuff vecka i bagaget.

Förra veckan startade jag med att packa ihop hela lagret i Stockholm för att flytta alla pallar, flera ton, till nya centrallagret i Halmstad. Denna gång fick jag hjälp av Daniel, som kämpade hårt för att samtliga pallar skulle bli klara för avgång innan vår transportfirma skulle hämta upp samtliga varor.

Det var inte bara pallar som skulle flyttas, utan hela veckan kantades av möten, och planering av verksamheten, och jag kan lova att det var många stenar som föll från mina axlar när allt var klart. Nu är vi två som jobbar, och det betyder att jag kan lägga upp mitt arbete utan att behöva vara överallt.

DSC_0049.JPG

Denna måndagsmorgon kändes av någon anledning mer välkommen än på länge. Känslan av att hälla upp nybryggt kaffe i koppen, och njuta av det tysta utan massor av ”must-be-done-now” var en ny, men fantastisk upplevelse. Det kanske låter fånigt att skriva att landa i vardagen är något som värderas hög, men för mig betyder detta mer än en lottovinst på miljoner.

Tänk er själva.
Ni driver ett företag och ska underhålla all sociala media, försäljning, ekonomi, packa varor, sälja varor, kundtjänstmail, försäljningsmail, kristoffermailen, planera design och kommande nyheter, underhålla hemsidan, besöka kunder osv.

Detta är nu fördelat i nya företaget, och ni kan tro att jag andas ut nu. Äntligen kan jag ge mig själv möjlighet att låta en vanlig vardag nosa mig i nacken. Och, jag kan bli designer på heltid igen. Så mycket kärlek i denna tanke! LOVE!

DSC_0047
TIPS! Glasägg med doft som jag köpte hos Doftbox

Det är en underbar produkt som jag fick nys om, när jag fick äran att lära känna designern Joanna som driver och designar denna ljuvliga aroma diffuser.

Man köper en doftolja, jag valde doften champagne.
Sedan fyller man ägget med vatten och droppar några droppar olja i vattnet och låter den ljuvliga doften sprida sig i hemmet. Fantastiskt. Verkligen!

Om man önskar så skiftar den dessutom i färg.
Om man inte önskar så stänger man av funktionen.
Det jag gillar mest är att det är en liten lampa dessutom. Så dekorativ!

Nu återstår det för mig att önska er alla en underbar start på veckan!

* inlägget är inte sponsrat. Jag har köpt produkten i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s