människor

God morgon bästa Du!

När jag vaknade imorse tänkte jag på en sak. Ja, en sak som jag sällan gör, men ibland så får man en speciell tanke. Och, denna morgon vaknade jag med så oerhört mycket tacksam i själen. Allt började med att jag insåg att buketten med rosor har överlevt, trots mina ”svarta” fingrar när det kommer till växter.

mornings

När man är en tänkare/ konstnär som jag är betyder det många andra tycker är vardag, för ”oss” en mening. Idag vaknade jag verkligen upp till ett wow, då denna bukett borde vara död, eller hängande för två veckor sedan. Åtminstone om jag reflekterar över de andra blommor/ växter jag har hemma.

No.2 är att jag drar mina mörkläggande gardiner åt sidan, och ser en klar, blå himmel som lyser igenom. Jag har tacksamhet till allt för denna morgon.

Men….

Jag vill starta denna morgon, innan jag börjar besöka kunder, att jag är så tacksam!
Så underbara människor har traskat in i mitt liv, som aldrig annars gjort det om jag inte var grundare till mitt varumärke K. Lundqvist Stockholm. Visste du att mer än hälften av mina kunder är mina närmaste vänner?

”God morgon. Hoppas att du får en fin dag. Tack för att du finns underbart fina människa som sprider så mycket glädje. Se till att få en bra dag hurrö”

Detta fick jag av en kund idag klockan 06.12
Jag är så hjärtligt tacksam över alla möten som jag dagligen får i mitt arbete.

T.A.C.K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s