Ett perfekt avslut

Vilken underbar dag det blev igår, kantad av lite ledsamheter då jag och Maria deltog i tysta minuten för Avicci, men vi avslutade sedan kvällen hemma hos Mia.

DSC_0067.JPG

DSC_0068

En lugn kväll med massor av kaffe och soffhäng. Vi drog oss inte många gånger från soffan, utan det var där vi tillbringade kvällen. När man hälsar på hos Mia är det alltid tända ljus, och färska blommor som pryder hela lägenheten. Hur hon får tulpaner att stå så snyggt är en gåta. Mina brukar hänga över vasen nästan hela vägen ned till bordet.

Vissa tycker att det är snyggt.
Jag gillar tulpanerna växer uppåt.

DSC_0069

Exakt så var kvällen. Kaffe, kaffe, lite mer kaffe, och en kaffe till. Att Mia har mina favoritkoppar från Cristina Re är ju också ett plus. Det blir godare att dricka, och man får inte dåligt samvete när man fyller på koppen. Det blir med fina koppar roligare att dricka kaffe.

När vi segade i soffan så var det en repris på dokumentären om Avicci som sändes några dagar innan han gick bort. Fy bubblan vilket hemskt öde! Jag blir så ledsen, men också så ofantligt arg hur allt handlar om pengar för många, och att andra medmänniskors välmående glöms bort. Pengar pengar pengar…

Jag säger: kärlek, respekt och en dos till av just kärlek.

DSC_0088

Nu ska jag svida om och ta mig ut i friska luften. Har redan varit ute en sväng men nu ska jag ta lite längre tid på mig att faktiskt njuta av det härliga vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s