När man ska göra sig fin

Imorgon åker jag till Västkusten. Eller rättare sagt idag.
Det bestämde jag för några timmar sedan.
Jag brukar göra så när jag behöver andas ut lite, men i detta fall behöver jag lite tid med Mr. D, då jag ska vara borta hela Maj.

Ja, du läste rätt. Hela maj är jag bortrest på ett spännande uppdrag som jag ska berätta om kort. Jag ska hjälpa en vän och det passar mig perfekt då maj är en ganska fridfull månad för mig.

Men hur som helst så gjorde jag lite renovering eftersom att jag har legat på sofflocket praktiskt taget hela helgen och inte gjort något inom hygien förutom duschat och borstat tänderna. Så nu var det dags för lite facial time.

DSC_0168

mary-kay-charcoal-mask1

Min mirakelmask från Mary Kay (kolmasken) är perfekt snabb lösning. Den drar ut varenda lite por i ansiktet, och rengör verkligen på djupet. Jag är inte förvånad att den hela tiden är slutsåld World wide. Det är verkligen en magisk sammansättning i denna lilla tub. Den suger ut alla porer!

Sen är det såklart ett projekt med resterande rengöring och process som jag pysslar med när jag ska göra min ansiktsrutin. Men, det låter jag vara osagt, jag lyfter bara ovan mask i bloggen idag. Det räcker för den gör allt jobb.

white pearls doftpåse

När jag skulle packa och öppnade byrålådan kan ni tro att det doftade ljuvligt. En påse White Pearls låg bland mina lakan. Som alltid när jag ska åka bort renbäddar jag innan. Det gör jag för att allt ska vara perfektion när jag kommer hem igen. Det finns inget värre än att städa det första man gör, och nu doftar alla mina sängkläder white pearls. Ljuvligt!

Detta är inte ett sponsrat inlägg från mitt bolag, utan bara ett tips som jag ramlade över nu när jag skulle renbädda. Våra doftpåsar kostar 29 kr och du hittar dem HÄR

Med detta inlägg ska jag nu, trots natt, fortsätta packa. Jag ska snart åka, och det är inte många timmar kvar att fixa innan jag med lugn i själen kan åka hemifrån

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s