Men jag är en vinnare!!

Hur glad kan man bli en torsdag?
Jag har precis kommit hem från Halmstad, med massor av göra. Om ni tror att jag ligger på latsidan när jag är där så tänker ni fel.

Igår var jag och Mr. D och kikade på en lokal för K. Lundqvist Stockholm. En lokal som ska bli vårt nya lager, kontor och mottagning. Det är där vårt nya huvudkontor kommer att finnas i framtiden. Det ska verkligen bli så roligt att visa er alla vår nya lokal snart, och bilder kommer inom kort.

Men det är inte den enda vinsten som gjorde mig glad denna vecka.
Förra veckan var jag bjuden på ett event hos Skin Delight som ligger i Gamla stan. Diana bjöd mig på detta event, och jag som älskar att botanisera i skönhet fick ta hem en av alla 4 vinster som utsågs av kliniken.

botox stockholm seriös bästa kliniken
*Bild tagen från Dianasdrömmar

Men vänner.
Vad vann jag?
En av salongens behandlingar!

Det är verkligen en drömvinst för mig. Jag började med Botox när jag var 18 år.
Inte för att jag behövde justera rynkor, eller på något sätt i skönhetens tecken, utan jag led av en fruktansvärd migrän och huvudvärk. Jag fick en remiss till en salong som gjorde behandlingar, och det jag led av försvann.

Botox har verkligen så många olika effekter, men jag gör det idag för att släta ut, och ge ansiktet ett lyft. Det är precis som en ansiktsbehandling men skillnaden är att den inte slutar verka efter några dagar. För mig håller det i minst sex månader.

Jag brukar betala cirka 3300 kr för tre områden.
En behandling räcker för mig i sex månader.
Det betyder att min behandling kostar mig 36 kr/ dag vilket är ett fantastiskt pris för att vara snygg i sex månader. Jag gillar´t skarpt!

Men det är viktigt att tänka på en sak.
Nämligen att man går till en som har certifikat.
Jag fick på eventet veta att det endast är cirka 200 stycken i HELA Sverige som har detta certifikat, och då ska man ändå veta att det finns en som gör behandlingar runt varje hörn.

Men hörrni!
Gissa om jag är glad att jag vann!
Jag bokade tid direkt då jag ska åka till Linköping på söndag.

Imorgon får ni veta mer om salongen.

13103553_1682282788702460_3854501603815531359_n
*bild från tidigare, med en kaffekopp i handen. Med behandling av botox.

Det behöver inte se onaturligt ut. Tanken är ju trots allt att vi ska se naturliga och fräscha ut. Precis som när man använt en ansiktsmask, men med lite längre effekt.

En tanke på “Men jag är en vinnare!!

 1. Botox är fantastiskt. Många tänker inte på hur det kan användas i ”medicinskt syfte” utan har någon halvdålig hollywoodbild i huvudet med resultat av mindre lyckade behandlingar.

  Fillers är också något jag nyligen upptäckte och som jag är väldigt nöjd med. Jag räknade ut hur mycket tid och pengar antirynkkrämer och täckande makeup skulle kosta för att dölja mina ”rökisar” (de rynkor jag har bredvid munnen) och fillers lönade sig hundra gånger om. En behandling på tjugo minuter var åttonde månad för drygt 4000. I sommar åker jag till ön och fixar mina bitchrynkor också. Ja, jag kallar dem så för rynkorna mellan mina ögon får i alla fall mig att se grymt elak ut 😉

  Förresten hjälpte inget smink i världen på mina rökisar informerade en anställd på Kicks mig om… det var ju knappast upplyftande (om jag nu får ordvitsa lite).

  Saknar dig här i skogarna! Vi får höras av snart!

  Maja

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s