Livet på landet

Hej underbara du!

Nu är det en utvilad Stoffe som skriver från landet. För två veckor sedan åkte jag till Giovanna för att hjälpa till i hennes tillfälliga butik i Linköping som vi tillsammans riggade upp.

Att skriva att jag är utvilad kanske låter märkligt eftersom att jag jobbar 10 timmar om dagen, men det finns en oas som jag får pusta ut i efter varje arbetspass.

Nämligen på landet där Giovanna bor. Att vakna till kossor som muar, gröna omgivningar och det tysta som råder omkring är verkligen oslagbart för en storstadsråtta som mig. Det är inte ofta man får chansen till denna livsstil, och oavsett tuffa arbetsdagar, så är det bästa avkopplingen att få avsluta en dag på landet.

Vem vill inte starta dagen med en kopp kaffe i denna ljuvliga kopp? Den passar såklart lika bra i storstads miljö, men den gör sig lite extra bra på landet. Det har blivit min nya ”på-landet-kopp”

Alla ljuvliga koppar och muggar från Cristina Re hittar du i Giovannas butik HÄR

.

Många av mina vänner frågar var jag tagit vägen. Jag lever, men är bara uppe i att vara på landet. Det är så underbart avkopplande att man glömmer bort tid och rum.. Men idag ska jag nämligen på möte i egen regi med Åhlens och kolla in alla produkter som jag designat till dem. Dessa godingar har nämligen landat på butikshyllorna förra veckan!

So, here I come Norrköping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s