Ledig dag med jobb

Hej fina du! Hoppas att din dag har varit fantastisk i solen.

Själv har jag varit ledig med jobb på agendan. Visst låter det märkligt, men det är egentligen inte så konstigt som det låter.

Jag har ju sedan några veckor hjälpt Giovanna i hennes tillfälliga butik som ska stänga igen 31/5. Jag har bemannat butiken från 10-20 varje dag för att underlätta hennes redan nog så hektiska schema, men idag hade jag en dag ”ledigt”

Som jag nämnde innan så var det ett besök hos Åhlens i Norrköping. Alla företagets produkter som jag designade speciellt till Åhlens Outlet är äntligen på butikshyllorna och jag ville såklart kolla hur fint det blivit.

Det var verkligen som jag hoppats på. Underbara produkter med fantastisk exponering var det första jag möttes av när jag klev in i varuhuset. Doftpinnar, doftljus och doftpinnar prydde ett helt bord vid entren.

Men viktigast av allt, enligt min åsikt var den helt fantastiska personalen! Vilka tjejer och vilken fin värme dessa tjejer bjöd på. Exakt i den anda som jag vill se när jag besöker våra återförsäljare. Tons of love!

Efter en heldag i Norrköping så kom jag hem (till Giovanna) i Linköping igen. Ni kan tro att jag var utmattad efter min långa dag där även gassande sol fanns med på ett hörn. Att slänga sig i loungehörnan och slänga av sig skorna var bättre än allt i världen..

Innan jag åkte till Norrköping hjälpte jag Giovanna med att fylla bilen med varor som skulle till butiken från hennes lager. Då blir det att bli gummimannen så att både jag och varor skulle få plats i bilen.

Så… Ledig dag med jobb betyder att jag var ledig från butiken som jag hjälper Giovanna i, men att jobb var på agendan med egna företaget. En bra dag med andra ord. Perfect day.

* bild på en vacker blomma som jag sprang förbi i Linköping. Kameran åkte såklart fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s