Stoffe goes Hilke

Hej fina Du!

När man sitter med telefonen i handen och är redo för sömn och bloggar så har det gått långt. Nör jag åkte till Linköping hade jag bestämt mig för att det skulle bli ändrade rutiner, men det blev lite mer än så..

Jag älskar att arbeta, och det hårt. Kroppsligt arbete eller mental arbetsinsats är inte något som skrämmer mig. Det vet alla som jag känner. Jag har drivit mitt företag sedan 2014, och gjort många insatser som skapat den Stoffe du har framför dig idag. Hard work ger insikter.

Denna donna har dock utmanat mig till klimax senaste veckorna. Hon är business från topp till tå och driver idag ett framgångsrikt bolag med många grenar. Det inponerar mig att en 28-årig kvinna med tre barn varav en är nyfödd, lyckas hålla så många bollar i luften.

Homestyling, Stor (!) webshop, inredningsbutik, eget varumärke Hilke Collection, och att inte nämna många andra planer i görningen. Visst är det beundransvärt?

Wow-faktor till max!

Jag har iallafall fått chansen att jobba med denna drivkraft i hennes temporära butik där vi haft ”outlet” sedan 12/5. I samarbete med Broste Compenhagen.

När jag fick frågan att arbeta i butiken tänkte jag först; Oj.

Hur ska jag som inte tycker om fasta tider klara av detta åtagande? Jag är ju trots allt en designer som styrt mina tider exakt hur jag velat i fyra år utan några måsten. Men, självklart så finns jag där för min fina vän, och vips så står jag i en butik och säljer produkter..

And I love it!

Det kan dock bli ganska dyrt för en shoppingtok som mig, och igår uppdaterade jag min redan befintliga samling med en vas från Hilke Collection som jag nu har två av! Den är så vacker att man trillar av stolen!

Jag tog såklart en smygbild när Giovanna som är designer till varumärket skulle emballera vasen med silkespapper..

En snygg och duktig designer fångades sedan på bild med den sista vasen som var kvar i just denna butik. Visst är vasen vacker? Den hittar du HÄR men Giovanna är inte till salu trots att hon är lika vacker som sina designs. Så där finns inte någon länk till köp!

Min after work efter mitt arbetspass var en parkbänk, men bäst av allt MASSOR av sol!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s