Nu börjar min sommar!

Hej fina du!

Hoppas att din första dag på juni har börjat underbart och att du fått njuta av solen som har gassat över hela Sverige. Själv är det inte något som jag direkt reflekterat över då jag varit inomhus från 10 – 20 varje dag under en månads tid.

Min stil sommaren 2018 är hittills same and same… Inga shorts, inte har jag heller strykt mina piketröjor och vaskat fram mina sommarskor. Allt är bara svart från topp till tå, men vad spelar det för roll när jag ändå bara står inne i en butik.

Idag var det sista dagen i pop-up butiken som jag hjälpt Giovanna med, och äntligen kan jag börja ta tillvara på sommarens soliga dagar. Därför blev det idag en piketröja som smygstart. Trots, att jag är blek som en snögubbe. Nästan så att jag får skämmas..

Men nu börjar iallafall min sommar så jag tänkter nu ta tillvara på sommaren 2018! Nästa vecka är jag tillbaka i huvudstaden och då blir det latte i solen, och långa promenader på djurgården.

Men innan jag åker hem så njuter jag av lantluften med koskit i luften och småkryp som attackerar mig på kvällarna. Nästa vecka blir min vardag bilar, folkmassor och på det lite stress.. Jag älskar dock båda världarna som den lilla betongråtta jag är men med Norrländsk ådra om drar mig lite extra till landet där mina batterier laddas lite extra. Två världar av en fantastisk tillvaro så ingen är sämre än den andra.. När kobajs möter avgaser.

Thats my kind of life!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s