Tillbaka i huvudstaden

Nu är jag tillbaka i Stockholm, och har redan gosat ner mig i min lägenhet. Har ni någongång varit borta så länge att hemmet känns som ett slott när man tar första andetaget i hemmet?

Det första som mötte mig i hallen var en svag bris av Love Edition och jag lovar att det var helt underbart. Den doften är verkligen wow!

Innan jag åkte hem blev det en after work tillsammans med gänget från HilkeinDesign som jag arbetat med under maj. Många skratt och ett härligt gäng åt en god middag och skålade för en lyckad månad som passerat.

På min meny blev det pasta Frutti di mare som är en av mina favoriter. Skaldjur är ett måste till pasta och dessa läckerheter fyllde hela tallriken tillsammans med pastan.

Det var inte bara jag som åt pasta, det gjorde även Rebecka. Med humor också såklart. Vårat gäng är inte riktigt som andra. Vi har roligt vad vi än gör. Ett skratt förlänger livet sägs det.

När vår härliga after work var avslutad var det dags att fånga mitt tåg från Linköping till Stockholm. Jag var redan förberedd att det skulle bli en tuff resa då SJ hade informerat om att ac’n i vagnarna hade gått sönder. I denna värme är det olidligt att åka i ett fullsatt tåg utan AC och det blev också en tuff resa hem.

Svetten rann och när jag väl kom hem så slocknade jag i sängen direkt. Vanligtvis brukar jag säga aldrig mer tåg, men det glömmer jag alltid bort en vecka senare. Dock så tänker jag denna gång att SJ inte kan styra över AC och förseningen denna gång. Det var en fantastisk service ombord och fria tilltugg och vatten. Så jag är nöjd trots att jag fick svettas extra mycket.

Men nu är jag hemma igen, och trots att vistelsen på en månad varit trevlig så finns det inget som är bättre än att vara just hemma. Alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s