Är energier på låtsas?

Är du lika tokig som mig och tror på att energier ger lycka alt. olycka? Eller, snarare att energier sätter sig i föremål och bara stålsätter sig. Det tror jag, och visst är det knasigt.

För några år sedan fick jag en present av Mr. D som han ropat in åt mig på auktion. Ett objekt som tydligen var ett samlarobjekt, som man skulle vara rädd om. Det var jag, men kände inte riktigt att ”geten” var min melodi efter ett tag. Det var som att den stressade mig, och jag bad Daniel ta tillbaka den. Det vägrade han.

Så jag slängde ut den från balkongen utan att ens ta reda på vad han menade med samlarobjekt. Tydligen var min get ett objekt man samlar på, men det gav mig dålig energi så jag kastade ut den.

Några år senare, efter några svordomar fick jag en ny present. Nämligen en fågel i kinesisk marmor som han återigen ropat in på auktion. Den har många (!) år på nacken, men den ger verkligen en varm känsla i form av energi. Den bor hos mig nu och den är alltid i fokus i min inredning.

Jag tror att saker kan fånga upp energier, och denna fågel har verkligen fångat upp ljuset.

Visst låter det flummigt?

Men, jag är ju sedan jag var ung känd för lite mer ”onaturliga gåvor” Dessa arbetar jag inte med idag som förut, men vissa magkänslor eller känslor som jag får till mig är alltid sanna. Om det går in i magen, nästan så att det vänder sig i magen. Antingen med värk eller bubblande kärlek, och min första känsla om saker och ting är ofta rätt.

Denna fågel är rätt!

Något säger mig att den ger kärlek, lite som magi. Det är bra energi så den får stanna kvar oavsett värde.

Tror du att energier kan smitta av sig på saker? Jag har mitt favoritföremål hemma och det är magisk energi. Har du något likande hemma eller tror du att jag fabulerar?

Min magkänsla stämmer ofta när det gäller människor, sammanhang, och hur energier ger postiv eller negativ sådan.

Tror du på denna förmåga och har du någongång känt att du vet något som du egentigen inte borde veta?

En tanke på “Är energier på låtsas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s