Shopping, sol och lathet

Hej bästa Du! Hoppas att du har fått en riktigt bra helg med mycket sol och kärlek.

Själv har jag faktiskt fått vara ledig. Bestämde mig för det redan igårkväll, och så blev det också.

Hela denna soliga lördag tillbringades med god lunch, sol, shopping och lata stunder på balkongen mot kvällen.

Lunch på Laxbutiken är för mig ett måste när vi åker förbi där. Jag älskar fisk och när hela menyn bestär av just havets läckerheter blir jag som ett barn i en godisbutik. Idag föll lunchen på grillad lax med potatis. Husmanskost när den är som bäst.

Sedan var det dags för shopping som verkligen behövdes. Min garderob är lite glest uppdaterad pga. allt arbete senaste tiden, men blev det shopping med stort S!

Till era alla som känner mig vet vilken shoe lover jag är. Att köpa skor är som att plåstra om ett sår, man blir så nöjd. I Göteborg besökte jag och Mr. D en av mina favoriter inom skobutiker som ligger i Göteborg. De har Bally i sitt sortiment vilket är det bästa märket enligt mig.

Tre par skor senare så var jag nöjd med mina nyinköpta lyxskor, och alla i olika styles. Har du inte provat Bally, så är min rekommendation att göra det.

* en fantastisk kvalitet

* uppdaterade designs och kollektioner

* sköna (så pass att dem knappt märks på foten)

Ett av mina andra inköp blev en blå solhatt. En perfekt huvudbonad när man har ”bad hairdays” under sommaren. Valet föll på blå av anledningen att det är en annorlunda färg och jag är inte så traditionell i mina kläder. Det är roligare att äga det som inte massan har.

Imorgon ska jag dessutom på ett kundbesök i en slottsbutik. En ny kund som vill köpa in K. Lundqvist sortimentet på Västkusten, och eftersom att jag ändå är här så blir det imorgon en dagsutflykt dit.

Så nu är det dags för sömn så att jag är utvilad tills imorgon.

God natt fina du

2 reaktioner till “Shopping, sol och lathet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s