Imorgon drar jag till Alicante

Imorgon onsdag åker jag till Alicante i Spanien, och det ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort. Som vanligt har jag alltid mina procedurer innan jag ska åka bort.

Putsa skor, tvätta kläder, stryka kläder, städa lägenheten, göra klart alla måsten på jobbet, och en grovrengöring av ansiktet inför en vecka i solen.

Förberedelse är A och O, främst när det kommer till att grunda för att behålla en solbränna.

Igår hann jag dessutom med ett kundbesök hos en kund i Krapperup. Intill slottet ligger en slottsbutik som ska börja sälja mina produkter, så det blev en utflykt till vackra Mölle på vägen dit.

Vilket ställe!

Jag skulle utan tvekan kunna flytta dit och lämna Stockholm bakom mig om inte priserna var så skyhöga. Om du inte har varit i Mölle eller Krapperup så är det ett måste. Som balsam för själen med vackra gröna omgivningar med äkta småländsk stil.

Imorgon så ska jag dock slappna av. Allt som jag planerat för min resa denna vecka är att inte jobba. Det är det enda som jag bestämt, allt annat får komma som det blir. Inga måsten bara vara.

Nu har nedräkningen börjat. Det var längesen jag tvingade mig själv till att inte göra något alls gällande företag. Känner jag mig själv rätt så är nog chansen ändå stor att jag hittar något litet projekt, men jag gör det ändå lite omöjligt eftersom datorn är hemma.

Och, självklart ska jag hålla er alla up to date från Spanien. Det är det enda jag lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s