Första dagen i Alicante

Nu är vi äntligen på plats i Caliente, efter en lite försening med flyget. Jag hade verkligen sett fram emot att sola hela dagen, men när vi kom fram till hotellet så var det inte läge att knata ner till stranden.

* vi kom fram när folk gick från stranden.

Hotellet som vi bor på är verkligen så himla fint. Allt är superfräscht och alla vrår har en modern touch. Det känns nästan som att man bor på hotell i Stockholm och känslan av ”medelhavet” är inte så närvarande.

För mig är hotell utomlands varma med en pool direkt utanför dörren, men på detta så är det verkligen hotell. Lite mer business, och inte casual main stream turister.

Några minuter från hotellet ligger en hamn, där den ena lyxiga båten trängs med den andra. Inga roddbåtar eller vanliga motorbåtar får plats där verkar det som. En underbar utsikt från cafeet som vi landade på direkt efter vi gick ut.

Det är så mäkligt att bo i en storstad med känsla semester. Man känner sig inte som en turist utan allt är som hemma men ändå inte. Går inte att förklara men kan tänka mig att det är lite som Barcelona..

City + Stand = Citysemester

Efter en liten promenad kom vi iallafall fram till en strand. Där blev vi direkt turister igen då hela stranden var full med soldyrkande människor. Och, imorgon är det min tur! Då ska jag sola hela långa dagen, och jag verkligen längtar..

Som ett barn på julafton….

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s