En nära döden upplevelse

Idag var det verkligen varmt på stranden.

Jag vaknade före tuppen imorse, och efter en tidig frukost gick vi ner till stranden. Denna tid på morgonen är det bara att välja och vraka var man vill ligga. Det var öde på stranden. Bara vi och några andra morgonpigga turister.

Problemet med platsen var att vi inte var ensamna där, men det förstod jag först när platserna börjat ta slut (solstolarna) efter någon timme.

Upp ur sanden dyker en ilsken geting upp, och fattar såklart bara tycke för mig av alla soldyrkare på hela stranden. Ni som känner mig bra vet hur maniskt rädd jag är för getingar så jag flög runt på stranden och viftade men den höll sig kvar. Den satt t.o.m på solstolen och väntade på att jag skulle komma tillbaka. Kampen pågick i över en timme!

Ingen annan blev utsatt. Inte stolsgrannen, inte förbipasserade eller Mr D. Bara jag!

Den höll på tills den tyvärr fick stryka med, men då hade jag redan dragit min stol upp till gångbanan och låg där.

Det blev ett riktigt tumult på stranden, och fler än jag blev inblandade i jakten på getingen.

Idag fick jag iallafall massor av färg. Känns som att solen verkligen gav mig alla strålar.

Trots mitt möte med den onda getingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s