Spanskt kalas

Efter en kväll på stan har vi kommit hem och sträcker ut benen på hotellet. Det har varit en händelserik kväll och påväg till middagen hamnade vi på kalas. Spanskt kalas, en slags karneval/ fiesta.

Gatorna var fyllda med glada och partsugna spanjorer som trängdes på gatorna för att se detta. Vad dem firar, eller firade har jag inte en susning om, men uppståndelse var det maximalt.

Ni ser ju bara på bilderna vilket engagemang det var under ”paraden” Man kan nästan jämföra det med PRIDE där glädje fyller varje gatuhörn i stan. Precis så var det här också.

Efter vi kikat en stund promenerade vi upp till stan för att äta middag. Det var fest i stan, det kan jag lova, så att få ett ledigt bord var inte lätt. Vi fick tillslut ett bord på en Italiensk restaurang.

Lotten av mat föll på pasta och kött, vilket jag är tacksam för. Faktiskt, en av de godaste middagarna jag ätit på länge.

Ni kan tro att det var skönt att komma hem till hotellet igen efter en brakmiddag. Att sträcka ut benen i soffan och avsluta dagens upplevelser med en kopp kaffe var pricken över i:et

Har man semester så har man. Och, det är en slags befriande känsla att inte behöva tänka på tid och rum. Att bara vara ett med sekunden är verkligen en dröm.

God natt alla fina, för nu ska jag krypa till kojs och sova..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s