Hur många idioter finns det?

Idag fick jag detta mail från en läsare;

”Tråkigt att du gör om dina bilder innan du lägger ut på bloggen. Du borde skämmas då du ska vara en förebild och inte göra om dig själv. Isåfall behöver du tänka om”

Jag blir först ledsen när jag läser detta mail, men sen blir jag förvånad. Jag ändrar inte mina bilder så att det blir en annan Stoffe bakom kontot. Varför skriver du som lagt ner tid att klicka dig in på bloggen, instagram, och sen ta fram min mail och skriva oschyssta saker till mig?

1: jag är SÅ stolt över hur jag ser ut, och det är jag utan att behöva sätta filter på mina bilder. HAR jag gjort detta så ärdet inte en förvandling som jag vill försköna förutom ljuset på bilden (instagram)

2: Min blogg ska alltid genomsyra kärlek. Jag hoppas att du som skrev kommentaren tog en nubbe för mycket. Det är enda svaret på din kommentar.

Jag förskönar inte mitt utseende. Jag fixar mig som alla andra när jag går på kalas. Filter är inte fel men helt ointressant för mig.

Jag fick en bild i mailet om ”förändringen” vilket inte ser så filtrerad ut..

Instagram

Orginal

instagram

orginal

instagram

orginal

instagram

orginal

Så ledsen jag blir över sånna här mail! Jag är inte en ”filterkille” utan jag är oerhört ointresserad av filter.

Detta är jag utan filter i myskläder.

Jag ber inte om ursäkt för några bilder. Jag är väl bara fotogenik. Thats it ❤️

Hade du lämnat ditt telefonnummer så hade jag ringt upp dig. ”anonym” borde veta bättre och nästa gång så bjuder jag gärna på en lunch eller morgonkaffe så att jag kan ge dig en läxa hur man uppför sig mot andra människor.

Mig sårar du inte, men när du lämnar kommentarer hos andra är risken stor att du gör det. U should be ”skämmas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s