Saga och skogspromenader

Vilket bra avslut på onsdagseftermiddagen jag har fått. Det är så mysigt att få låna Saga då och då, samt att det nästan blivit en rutin att vara hundvakt. En gång per år.

Visst är hon söt.. Och lugn..

En av bästa fördelarna med att vara med Saga är att jag måste röra på mig. Många och långa är dagliga sysselsättningar vi har. Det är nästan så att skogen som man aldrig annars ser blir ett andra hem.

Skogen är i Åkeshov är lite märklig. Det känns som en stor skog när man promenerat in en bit på stigarna, och vips så är känslan av ”var är jag” närvarande. Men det är såklart inte lika sant som känslan.

Jag som är född bland skogar runt knuten älskar skogslivet. Att promenera bland löv, kvistar och små snirkliga stigar är verkligen en underbar känsla. Men, eftersom att mitt lokalsinne är som ett trasigt kompass så är jag tacksam att det är en liten skog. Annars hade nog risken varit stor att jag gått vilse på en kvart.

Visst är Sverige vackert på sommaren? En idyll tycker jag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s