När Tv frågar om man vill vara med i ett program

Det är inte många som brukar tacka för att vara hundvakt i ett hem där man själv inte bor. Men, jag vill verkligen tacka min vän Diana för att jag blev tvingad till egentid när jag var hundvakt i hennes hus.

Ni som känner mig vet hur jag är. Jag vill vara hemma för att ha kontroll och för att kunna jobba, men när min fina vän Diana behöver min hjälp ställer jag såklart upp.

Nu undrar ni säkert hur jag hade det, med mina nya rutiner innebar ansvar men också vila.

Det var, som det brukar när jag är hus och hundvakt bra. Inte för den delen att jag hade ett helt hus för mig själv, men för att jag fick ånjuta villkorslös kärlek av Saga.

Ni vet, den lilla vovven med en personlighet som gör att man nästan kan tro att det är en människa.

Det är då man skapar rutiner

* upp tidigt på morgonen och ta minst 30 minuters promenad. Se till att det finns vatten, mat och att underhålla det lilla livet. Det är nästan som att ha ett barn.

* vattna blommor, plocka in posten och plocka ur en diskmarskin.

Jag ställer alltid upp för mina vänner men detta var det bästa S.P.A för själen jag haft på på länge.

Till rubriken som jag skrev.

När jag åkte till Diana fick jag ett mail från ett produktionsbolag som ville att jag skulle deltaga i ett program på TV. Mitt blogginlägg om hur eleka människor uppför sig hade fått en stor spridning och kommit till deras kännedom.

Jag tackade nej till att deltaga, men dagen efter kom ett mail från en podecast (en stor) att jag skulle berätta hur jag lyckas vara så pass personlig och ändå driva ett framgångsrikt företag. Dem ville att jag skulle lyfta hur viktigt det är att vara personlig och ändå driva ett företag. Den som drev denna postcast ville att jag skulle ägna 40 minuter till detta att berätta. Jag tackade nej, för min profil är inte Stoffizen. Detta är min dagbok, inte en PR-kanal. Att inte blanda ihop med mig som företagare!

Det är verkligen så roligt att så många har hittat till bloggen. Jag började skriva för att jag ville ha en personlig dagbok, men börjar snart komma ikapp det som min förra blogg var med följare.

T A C K ! Jag blir verkligen så hjärtligt glad att ni ens klickar er in på min blogg. För mig är det inte ett företag utan jag jobbar med den utan transparens i alla inlägg.

Efter helgen som varit är jag så lugn i själen att jag blir trött av att jobba. Det är ju trots allt så att jag jobbar dygnet runt, men när jag verkligen får chansen att vila så blir jag nästan utmattad. Så blev det idag, men för mig får veckan börja imorgon.

Igår var jag på middag hos en god vän men det får ni kika på imorgon för nu ska denna trötta gubbe sova ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s