Grillmiddag hos Lena

Nu är det dags att berätta om den mysiga middagen som var i söndags hemma hos Lena. En ljuvlig kväll som bjöd på skratt, sol, trevligt sällskap och god mat.

Lena bor verklign idylliskt utanför Stockholm. Det är grönt, lugnt och en harmonisk omgivning. Lite så hade jag kunnat tänka mig att bo om jag skulle investera i ett radhus.

Hur underbart är det inte med lummiga trädgårdar, och allt det gröna utanför dörren? Jag säger bara; Vackert!

Jag och Mia åkte dit när vi blev bjuda på middag i söndags, och det ångrar vi inte kan jag säga. Först så bjöd Lena och hennes man på teaser på terassen på baksidan. Bubbel, och tilltugg som bara det mättade magen, bara för att man inte kunde sluta äta. Det var så himla gott med alla röror som Lena hade kokat ihop ❤️

Grillningen kom som en bonus när smaklökarna ropade efter mer! Det var inte bara ett alternativ på grillbuffen utan det var korv, kött, hallomi, kyckling tillsammans med hemmalagad potatissallad osv.

Lena har en stil som faller mig i smaken. Allt serverades på Mateus vackra porslin. Som ni ser så blir man hungrig av att bara titta på bilderna! Igen…

Skulle jag vara lena hade jag utan tvekan öppnat en restaurang i huset, haha. Folk hade rest milslånga sträckor för att få äta hennes mat det kan jag lova.

De tre musketörerna..

Vädret var ju inte snålsparat det heller. Ni ser ju hur solen gassade på oss när vi satt ute. Wow, vilken kväll!

Längtar redan till nästa inbjudan kommer. Tyvärr så kan jag inte åtgälda detta då jag trängs på 25 kvm, utan balkong, och med matlagningskunskaper som snarare skulle skrämma iväg gäster istället för att göra dem nöjda..

Men vad gör det. Så länge man får umgås med fina vänner. Det betyder allt tycker iallafall jag oavsett vem som är värden för kalaset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s