Jag vill berätta något roligt!

Idag har jag något roligt att berätta som jag med glädje vill dela med mig av till mina läsare och vänner. Det är en resa som jag tror att många kommer att ha nytta av, men också en beskrivning hur ett företag byggs, och vägen till framgång.

Jag vet hur det är att vara entreprenör. Det spelar inte någon roll vad många framför ridån tror som inte varit där själv. Man talar ofta om blod, svett och tårar, men jag brukar också addera ett fjärde ord och det är tålamod.

Utan tålamod hade inte någon företagare varit lönsam idag, och istället lagt ner, sitt ofta kärleksfulla projekt som företagande är.

Nyligen berättade Giovanna för mig att hon har en ny blogg, som har en ny blogg med inrikting personligt. Inrikting;

–> personlig –> företagare –> designer osv.

Jag älskar det första ordet. Personlig.

Giovanna har eget varumärke, butik och är även stylist till Hilkeindesign/ och Hilke Collection.

Ni som följer min blogg vet att det ni läser är personligt hela vägen från knopp till tå. Jag tycker, jag tänker, jag reglekterar och bara visar min sida att det finns en människa bakom varje företag.

Min frågeställning har ibland varit om det är fel att visa smuts i hörnen, tänka för högt, men kommer alltid fram till samma slutsats.

– absolut inte

Jag är ju precis som alla andra men med skillnad att jag visar upp smutsiga hörn ibland. Mänskligt..

En blogg bakom kulisserna.

Hur som helst, kika gärna in på Giovannas blogg. Tycker ni om min så är jag övertygad att även hennes kommer att falla er i smaken. Och, jag är så stolt att fler designers tar steget att visa vad som hönder bakom kulisserna.

Ni hittar hennes blogg –>HÄR<–

2 reaktioner till “Jag vill berätta något roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s