Bad hair day

Wow! Vilket fantastiskt väder som vi får ta del av i Sverige nu!
Jag är så oerhört glad av solen, och idag mätte temperaturen 31 grader i Stockholm! Helt fantastiskt! Jag blir lika lycklig varje gång det är värme för jag är verkligen en gottegris när det kommer till sunny days!

keps svart

Idag var det dock inte en lika bra dag när det kom till att fixa till sig på morgonen. Därför gjorde jag det enkelt för mig och drog på mig kepsen som jag alltid gör när det dessa dagar kommer.

enkelt – praktiskt – sportigt.

Är man inte sportig så kan man iallafall luras lite, då kepsen ger sken av att man faktiskt har en lite sportig personlighet.

keps svart bromma

Kvällen avslutades hemma hos Ullis. Det var evigheter sedan vi sågs (känns det som) och det är som att komma hem när jag kliver in genom dörren. Men, vi har ju trots allt bott ihop så vi kan varandras rutiner vilket är skönt. Att vår inredningsstil dessutom är snarlik gör att jag blir lite mer ”hemmakär” hos henne i Abrahamsberg. Ett tredje hem.

1: hos mig själv (såklart)
2: Hos Mia (där huserar jag precis hur jag vill)
3: Hos Ullis (samma som hos Mia, men med några begränsningar då hon har två barn)

Imorgon ska jag försöka få en klipptid, då burret verkligen har blivit stort nu igen. Det är som att det inte slutar växa på sidorna, så jag ska försöka att ta bort ganska ordentligt på just sidorna imorgon.

rakat hår kille

För sex månader sedan rakade jag av allt hår. Minns du det?
När det råkade bli grönt när jag färgade det.

Sedan dess har jag klippt mig 5 gånger!

Som nedan bild var för tre veckor sedan.

håret växer fort kille

Och såhär ser det ut 3 veckor senare..
Jag tror att mitt hår växer snabbare än andra killars. Jag är helt övertygad.
1 cm tror jag inte alls på som frisörerna säger, iallafall inte när det kommer till min kalufs.

håret växet fortare än normalt

Så imorgon efter en lunch med min vän, ska jag hitta en frisör, och korta av sidorna ordentligt. Det blir kostsamt att ha ett ogräs som växer som mitt gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s