Det fläktar kärlek

Ni som läste mitt senaste inlägg på bloggen, vet hur mycket jag lidit av värmen i lägenheten. Det har verkligen varit olidligt, och för att inte tjata mig blå om detta igen så kan jag bara säga att det nu är ändring.

Igår fick jag tag i två fläktar.

Det var inte enkelt då jag direkt förstod att det var hårdvaluta på dessa i butikerna. Men, trägen vinner, och jag fick tag i två stycken på Claes Olsson efter många besök på några andra, men som resulterade i nitlott.

37380426_2055463618051040_8722306828387483648_n

En av fläktarna var verkligen helt i min smak designmässigt. Den är svart och vit, som på bilden, och ni kan ju gissa om den smälter in tillsammans med min inredning.

37607867_2055466841384051_6126204032320012288_n

Jag ska visa er senare, men jag har två längder på vardera fönsterdel, där ena längden är svart och den andra är vit. Precis så går min inredning, så ni kan tro att jag är nöjd över denna fläktmodell.

Det fläktar kärlek här hemma just nu, varav rubriken verkligen gjorde sin rätt i detta inlägg.

Men denna fantastiska känsla så ska jag nu bege mig in till stan och försöka hitta en klipptid. Klurar på en ny frisyr, men det blir säkerligen den gamla vanliga. Men jag har siktet inställt på en ny ”variant” så vi får se senare i eftermiddag om det blev så.

Hoppas att ni alla får en fantastisk dag, och får chansen till lite ledighet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s