En heldag på stan

Äntligen har jag fått komma hem efter en lång och härlig dag i City. Nu kan jag äntligen ta av mig skorna och vila fötterna som värker. När det blir varmt har mina fötter en tendens att svullna upp och idag var det inte något undantag.

Märkligt men sant, trots värmen, blev det en pizza till lunch. Brukar ni känna en sådan craving efter något så pass att det inte spelar någon roll när det ”äts”

Som i detta fall. En pizza i 30 graders värme.

Hur som helst så hittade jag en frisör idag som kunde ta sig an mitt hår. Det blev inte någon större förändring som jag berättade om innan, förutom att sidorna blev klippta med maskin. Det blev riktigt korta sidor.

Jag sparar just nu ut längderna på huvudet så jag blev så nöjd.

Men eftersom att stylingen blev dålig så åkte hatten på medan jag fortsatte att mysa i solen. På riktigt, vilket väder!

I am so happy!! Spanienkänsla.

Och, jag var inte speciellt hungrig att lämna min sun spot så satt på min stol en lång stund.

En annan sak som jag tänkt på är att jag har börjat använda mer färger i mina outfit. Förut var jag alltid klädd i vitt eller svart, eller båda två, men vips så har jag nu glada färger i klädval. Se själva.

Nu återstår det bara för mig att fortsätta sträcka ut benen i sängen medan fläktarna jobbar in kall luft hör hemma.

Det är som ett nytt hem sedan jag fick fläktarna, och det är underbart!!

Ha nu en fin kväll alla underbara och ta vara på fredagen som om den vore guld värd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s