Facebook är bra!

Jag måste verkligen slå ett extra slag för Facebook trots att många säger att det är en tidstjuv. Min åsikt är att det är en bra reminder, och faktiskt ett oerhört bra sätt att få kontakter som man inte annars hade ramlat över.

Vi kan bara ta min blogg som exempel.
Jag brukar lägga upp mina blogglänkar i olika grupper när jag gör ett nytt inlägg. Det har gjort att jag har fått många nya läsare, men också okända filurer som mailar mig privat. Av god karaktär såklart, och höjer bloggen på ett fint sätt.
Det blir alltså inte bara google som blir länkklick till bloggen, utan också andra personer (bloggare) som är anslutna till dessa grupper.

Idag fick jag en påminnelse av Facebook
~ att det var två år sedan jag och Mia tog denna bild när vi sippade på en latte i solen. Ett härligt minne. Det finns inte något speciellt som gör minnet fantastiskt, men bara glädjen att påminnas om att se tillbaka är guld värt många gånger.

Nu är vi ju nära vänner och ses ofta och hörs flera gånger om dagen, men det är roligt när Facebook påminner om bilder. Som i detta fall:
”minne tillsammans med Maria för 2 år sedan”

37618204_2056653261265409_8999617585196564480_n.jpg

Jag har själv många fina minnen från Facebook och saker som faktiskt har gett mig mycket pga. att jag har ett konto på just Facebook. Vänner, information, minnen, kommit ihåg födelsedagar, skapat fotoalbum, och mycket mer.

Att säga att portalen stjäl tid är fel.
Det är du som bestämmer vad tid läggs på, och ingen tvingar dig till en öppen app.

Så jag röstar JA för Facebook!
Har du bra eller dåliga erfarenheter, eller både och av Facebook?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s