Mina favoritbloggar

Oj, nu är det tisdag!
Det bästa med dagen är att ingen har upplevt 24/7 2018 förut så vi är de första någonsin. Häftigt va?

Jag vill starta dagen med att berätta att jag har gjort en lista med människor som inspirerar mig på sociala medier, och här gäller det bloggar.

stockholm city
*bilden är inte dagsfärsk, utan den blev fångad i helgen

Åter till inlägget som jag pratar om gällande inspiration.
Jag älskar att dela med mig av livet, men också höja andra människor som ger mitt liv lite extra glädje. Så, därför har jag gjort en lista på alla mina favoritbloggar som jag dagligen läser. Den är inte bara för ”idag” utan den är såklart stående.

Vill du precis hitta bloggar som berör på olika plan, så tror jag att jag har några att tipsa om. Allt handlar såklart om vad man är intresserad av, men inga av de jag följer är stelbenta och opersonliga bloggar, och om man gillar spridning på vad som erbjuds så har du en blogg för varje sinne.

Bloggar som jag läser ger mig något.
Inte som för många andra, att kika in av nyfikenhet.
Alla har det där lilla extra. Resor, vackra bilder, recept, vardagslyx, men sist men inte minst massor av inspiration och ärlighet.

Mina favoritbloggar hittar du —> här

Kram Stoffe

ps: Denna länk är en stående länk i menyn i bloggen under ”Personer som inspirerar”

En tanke på “Mina favoritbloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s