Tankat energi i skogen

Nu är det snart slut på denna lördag som gett mig så mycket energi. Nya, laddade batterier, inför imorgon.

Vi människor är olika och vi laddar batterier på olika sätt.
Vissa läser en bok, andra vilar och ser på film, men det gör inte jag.

Jag är ju egentligen från Boden, och har vuxit upp med skogen bakom knuten, och där skog varit nära oavsett om du varit i centrala Boden eller om man som jag, växt upp i Sävast som är lite mer ”på landet”

outfit för dagen lördag

Efter mitt senaste inlägg så frågade Mia om jag ville följa med till Saltsjöbaden och sondera terrängen där igen. Hon funderar på att köpa boende där, och ville känna Nacka lite mer på pulsen, vilket jag gladeligen tackade jag till.

Efter gårdagens kalas så var jag behov att tanka upp med natur i livet. Det är det bästa jag vet för att hitta energi.

nacka vatten

utsikt nacka saltsjöbaden

Mina nya kamera till min Iphone X tar verkligen fantastiska bilder! Den fångar ögonblick på ett så vackert sätt. För att kunna visa er hur vackert det är i Saltsjöbaden så fick den såklart hänga med.

Lägenheten som Mia kikat på ligger precis bredvid en badvik, klippor. Vi promenerade dit, och wow, wow och wow så underbart det är där. Det är som att komma ut på landet fastän man har så nära till stan.

mer klipporna

klipporna

Visst ser det underbart ut? Nästan som att kliva in i en liten saga.
Alla är dessutom så himla trevliga som bor i området. Dem hälsar vänligt när man går förbi, och ler stort. Det är inte så där jag bor på Sveavägen. Där säger knappt grannarna halv sju och tar hellre trapporna än att dela hiss med någon.

saltsjöbanan

Lägenheten som Mia funderar på ligger dessutom precis bredvid Saltsjöbanan. Vi klockade tiden det tog att promenera dit, och tre minuter blev resultatet. Jag själv var mer fascinerad över hur annorlunda det ser ut med trätrappan till tåget, och hur snyggt det smälte in i miljön. För, ”stationen” var såklart i skogen.

Love

team nacka

Efter den rejäla upptäcktsfärden hela kvällen så var vi trötta i fötterna kan jag lova. Mina skor var ju inte direkt anpassade för ”hajk”

Jag älskar att tanka batterierna med skog och landet. Det vilar något rogivande över detta. Själv hade jag utan tvekan kunna bo i Saltsjöbaden, men nu hoppas jag på att Mia flyttar dit med sin dotter Ida. För då kan jag ju vara där när jag vill.

Hur tankar du dina batterier när det behövs?

Kram
Stoffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s