Söndagen fortsatte i..

~ ett skönt mood.
Min vän Helena frågade mig för ett tag sedan om jag kunde ta mig tid till att ses över en lunch. Det hade jag inte, för mitt liv ser ut så, det är alltid fullspäckat med massor av projekt. Vi lyckades inte få in en lucka, men idag blev det en lucka, vilket jag är glad över.

Har ni vänner som tankar er mer energi så pass att när man säger hejdå nästan skuttar iväg utan att förstå varför. Det kallas att någon överför energi till en annan.

friends stockholm

Det är så ofantligt skönt att bara sätta sig på en bänk, och prata om livet. Det behövs mer av sådant i vår redan stressiga vardag där vi nästan bara fokuserar på arbete och annat som rör företagande. Särskilt för mig som umgås med många driva entreprenörer och egna företagare. Därför blir det extra skönt när man bara kan slänga ord om livet istället och glömma bort att det finns stress och allvar bakom hörnet också.

Koppla av mer mina vänner. Tillåt dig att göra det.
Det vinner du på i längden.

Jessica följde också med oss men fastnade inte på bild denna gång.

sushi oden plan

sushi odenplan

I övrigt måste jag tipsa om Odenplans bästa Sushirestaurang enligt mig.
Itamae serverar verkligen en fräsch sushi som smälter i munnen. Perfekt ris, bästa råvarorna och en fräsch restaurang där det är air condition vilket betyder lite extra för mig som ni förstått.

Jag brukar ofta, eller nästan alltid beställa lax som jag tror är lite ”halstrad”
Fisken är både rå och ”tillagad” vilket jag varmt rekommenderar.

Eftersom att det är söndag nu ska jag planera inför kommande vecka. Det är mycket som ska hända, och därtill en del att göra också..

Hoppas att ni alla där ute får en fantastisk söndagseftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s