Storstädat bloggen

Nu var det dags att rycka tag i en sak som jag klurat på senaste tiden.
Nämligen hur jag vill att min blogg ska uppfattas, och hur jag ska utforma den.

Därför slog jag idag sak i saken, och köpte min egna domän.
Kristofferlundqvist.com

bubbles

Jag blev förra veckan så ofantligt trött på all oönskad reklam som kom fram efter inlägg, eller på min sidopanel. Jag vill bara arbeta med annonser som jag själv tycker är intressanta som är ”jag”

Förra veckan tackade jag nej till tre samarbeten då det inte föll mig i smaken, eller var min typ av produkt att belysa. Men dra på trissor, helt plötsligt dyker det upp annonser som jag inte valt i bloggen för att det var en ”gratisversion” jag använt mig av och därmed inte kan styra.

Det löste jag genom att köpa loss min domän samt ett års paket hos min leverantör av bloggen, som jag har hos WordPress.

Tjäna pengar på annonser i all ära, men det ska ju vara något man tycker är roligt att skriva om. På det sättet blir man mer äkta mot sig själv, men framför allt även mot sina läsare. Känns genuint.

Det är verkligen ett arbete att driva en blogg.
Det tar tid att skriva, gå igenom en text, fotografera, men också planera bloggens innehåll. Så nej tack till sånt man inte vill ska synas på sin personliga sida.

Vad tycker du om att gratisversioner ger massor av annonser som man inte ens kan välja själv? Tycker det förstör helheten om man bloggar i ett seriöst syfte.

4 reaktioner till “Storstädat bloggen

  1. Tack snälla. Jag hade egen domän på min förra blogg, känns lite bättre.
   Nä fy för påprackade annonser, man vill ju bestämma vad som ska synas själv 🙂

   Gilla

 1. Jag tycker som du gör! 🙂 Jag har också köpt min egna domän nyligen och bloggar med wordpress. Det är inte alla gratisbloggar som dränker innehållet i reklam, men vissa har irriterande mycket. Det blir rentav lite jobbigt ibland när man har långsam uppkoppling och vill läsa någons inlägg men får vänta ett tag på att annonserna ska komma fram så man kan scrolla undan dom…

  Gilla

  1. Exakt så! Men jag förstår ju också att annonser också ger intäkter till bloggportalen om man inte betalar för ett ”paket”
   Men dem är ju också så ”inte” stylish och förstör designen tycker jag..
   ha en ljuvlig tisdag ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s