Kvalitet framför kvantitet

Precis så tänker jag i nästan allt jag köper som är en produkt som jag vet kommer att användas ofta. Det handlar om väskor, kläder, hudvård, mat osv.

Det kanske låter dumt, eftersom att massan, eller många konsumenter handlar med den nya eran att vi byter ut kläder och hudvård ofta. Att det blir billigare än att investera i något som man kanske kan använda i många år utan att kvalitén försämras.

Jag tänkte börja med en av mina väskor som jag köpte för sex år sedan (6 mån +)

louis vuitton manbag
såhär ser den ut idag, fastän jag använder den dagligen

När man köper kläder kanske man många gånger går på prislappar, istället för att egentligen ta reda på vad produkten är tillverkad av, eller hur den tillverkas. Jag tänker också så ibland, men blir då såklart ledsen när den börjar ge vika för att jag egentligen aldrig varit duktig på att ta hand om mina saker. Smörja in, inte ställa på marken osv. är inte min melodi, och det spelar inte någon roll om det är en Louis Vuitton eller ”no brand”

Men dra på trissor när jag idag fikade och fick en fråga om jag köpt en ny väska av min bordsgranne. Det hade jag inte gjort, den är över 6 år, men trots det så ser den så välpolerad ut. Jag tror mig våga säga att det är kvalitet på material och att den är tillverkad med mycket kärlek.

Det låter kanske högfärdigt att skriva att ”alla borde ha en sådan väska” och det vill jag inte att ni ska tro. Men jag ser ett tydligt mönster och det är att kvalité i produktion inte sviker.

Hur som helst så hämtade jag ut ett paket från min favorit idag när det kommer till hudvård – MeAnima

me anima made in sweden hudvård

meanima faceoil serum bästa i sverige

Till er som tycker om hudvård och särskilt serum/ face oil så är detta ett tips som verkligen är över all förväntan. Produkten tillverkas i Sverige och det som jag imponeras över är att den verkligen ger effekt. Lämnar inte oljig yta på huden och kryper ner som en svamp utan att ge porer.

me anima serum.jpg

Den tomma ytan sedan den tog slut sist, i mitt badrum är nu fyllt igen.
Älskar den fina designen, och speciellt den lyxiga känslan att den är glas och den perfekta pumpen som första trycket ger den mängd man behöver.

Att säga att den är dryg kanske är överkurs men jag gör det ändå. Den förra ville inte ta slut. Jag tror att det låg några millimeter i botten i slutet som inte heller ville sina. Utan varje droppe var som guld, det tog inte slut i flaskan.

Men bäst av allt är ju att denna ”anti-tant” olja gör huden en tjänst.

Ett extra plus är att företaget har bytt design så du får dessutom bättre pris om du beställer den gamla designen, men samma produkt.

Du kan beställa ditt ex HÄR

Obs: Inlägget är inte sponsrat jag har köpt produkten för egna pengar.

Nu säger vi det igen i kör:
KVALITET FRAMFÖR KVANTITET

2 reaktioner till “Kvalitet framför kvantitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s