Lägligt till 03

Oj, det blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll. När jag kom hem efter en lång dag på fältet så var jag så trött att mina ögonlock nästintill var stängda.

Precis som vanligt när det händer skulle jag bara sträcka ut mina ben, men det blir aldrig som planerat i 30 minuter.

Jag somnade och sov flera timmar i sträck, vilket såklart inte är bra. Jag hade 32 missade samtal när jag vaknade och telefonlinjen hade under 3,5 timmar gått varm.

När jag väl vaknade så blev det stressigt då jag har oerhört mycket på min agenda som ska fixas med deadline imorgon. Såklart..

Kommentera proverna inför julen som imorgon ska börja tillverkas, korrekturläsa katalogen som ska printas imorgon, svara på mail och tonvis av andra ”att göra”

Men jag hann! Men, till saken hör att klockan i skrivande stund snart blir 03:00 och jag har möte imorgon klockan 10:00 så det blir inte många timmars sömn.

Vanligtvis förespråkar jag att man planerar sina dagar med omsorg och följer en lista som man bockar av. Så är det för mig 99% av mitt sätt att arbeta. Dvs. när jag inte sover bort mina kvällar..

Det är sent, eller tidigt på morgonen nu, välj själv, men nu måste jag sova. Jag ville bara vinka lite till mina fina bloggvänner och önska er en god natt.

2 reaktioner till “Lägligt till 03

  1. Det är så retsamt när man bara tänkt att ta sig ett litet ”vil” och sover bort en hel kväll. Men det brukar bero på att man verkligen behövde sömnen😊

    Gilla

    1. Haha, ja verkligen.. Jag hade planerat kvällens to do minutiöst och sover bort flera timmar. Men som du säger så behövde jag nog den sömnen ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s