Tror du på egenskaper?

~ som formas beroende på vad man är född i för stjärntecken? Det tror jag, och alla mina vänner har karaktärsdrag som gynnar i vilket stjärntecken dem har.

Själv är jag fisk och simmar ganska lugnt. Om man kikar på fiskens egenskaper som person så dyker ofta känslighet, skapande och att man vill ta hand om alla som har det extra svårt i livet.

Jag har alltid varit intresserad av stjärntecken, och är ganska påläst när det kommer till egenskaper hos varje individ.

Dock, så är många av mina vänner och även min kärlek född i tecknet jungfru. Det är nästan skrämmande hur pass det stämmer överens med personligheten som beskrivs under just detta stjärntecken.

Allt analyseras i detalj och det finns inte något som lämnas åt slumpen och alltid med ett ekonomiskt sinne. Kritiskt analysera allt..

Så är många av mina vänner i detta stjärntecken. Så ofantligt planerande.

Exakt så är Mr D!

Jungfrur litar inte på sådant som sker plötsligt, utan ser det som en grundlag att var sak ska ta sin tid. Ändå är Jungfrun envis med att genomföra de förändringar som efter noggrann analys har visat sig nödvändiga.

Jungfruns sinne för detaljernas betydelse och energi för tålamodskrävande petimeterarbete gör Jungfrun värdefull när det gäller att realisera såväl stora som små planer. Jungfrur visar stor flit och arbetsvilja.

Jungfrun är det trägna och flitiga arbetets stjärntecken. Att aldrig hoppa på något obetänkt, att i stället alltid noggrant granska och kritisera och tänka igenom är kännetecknande för Jungfrun. Inte ett enda förhastat drag.

Trots all noggrannhet och omsorg med detaljer är Jungfrun den som ofta ångrar sig efteråt och tänker på alla ”i stället”. Det finns inget slarv hos Jungfrun, inget som är för smått för att hoppas över. Allt går med samma eftertänksamhet.

Det kritiska sinnelaget gör att mycket som inte riktigt duger aldrig blir av, men när det väl kommer till handling är Jungfrun närmast outtröttlig. Jungfruattityden präglas av mycken tveksamhet. Jungfrun säger ofta ”Tänk dig för!

Och då har vi Kristoffer som är fisk som inte alls är sån.. Snacka om kontraster..

Fiskarna är följsamma och ombytliga med stor anpassningsförmåga även i påfrestande situationer. Fiskar kan härda ut där andra flyr och glädjas åt framgångar som andra kallar obetydliga. Huvudsakligen undfallande är Fisken beredd att pröva allt som skulle kunna skänka en glimt av mening och åtrår mest av allt att kunna hänge sitt liv åt tron på ett speciellt högre syfte.

Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens stjärntecken. Den som söker svar och aldrig får dem. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt liksom i luften, och tillvaron är närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör stjärntecknet till.

Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och prövar vad helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något, för snart kommer känslan att det inte är riktigt rätt, att något bättre finns bakom hörnet.

Fiskarna är snälla med stort hjärta men glömmer aldrig en besvikelse. Fisken ler men spelar ett spel om någon varit falsk och ger igen utan att mottagaren förstår det.

Vilket stjärntecken är du som läser bloggen född i? ❤️

4 reaktioner till “Tror du på egenskaper?

  1. Här har du din personlighet ❤️
   Den iver, stolthet och kamplust som i Väduren borde vara tydlig, har sällan en så uppenbar form. Man måste komma ihåg att Vädurens motto är ”jag är”, vilket pekar mot dess främsta kännetecken: stoltheten.

   Solen i Väduren borgar för en stor självkänsla och stolthet, men det krävs till exempel en Mars för att lyfta fram tävlaren och den hetsiga. Stoltheten är en realitet och ett krav som inte får kränkas, men den gäller det inre och personliga som sällan berörs i umgänget, varför det kan vara kinkigt att fullt se dess styrka och betydelse.

   Väduren kan till och med uppträda med extra ödmjukhet, i avsikt att skydda sin stolthet, men kränks denna på allvar är det lätt att se hur viktig stoltheten ändå är. Då vaknar den ilska man brukar koppla till Vädurens stjärntecken.

   Väduren är verkligen iverns och aktivitetens stjärntecken. Allt som gäller eld gäller särskilt tydligt för Väduren, som kan sägas vara det mest typiska eldtecknet. Med Väduren går allt fort och entusiastiskt, gärna improviserat. Hastigt påkommet och lika hastigt överståndet.

   Vädurkaraktären är rastlösheten, som ständigt är i gång och ofta förivrar sig. Utmaningar, tävling, stordåd är i Vädursmak. Att kämpa och segra, chansa och våga. Väduren spränger genom alla hinder och vänder sällan på huvudet, för att se vad han lämnat bakom sig. Ett typiskt Väduruttryck är: ”Än sen då!”

   Gilla

  1. Här är ditt svar fina du ❤️
   Tvillingarna trivs med det orubbliga faktum att tiden går, att allt som kommit ska försvinna och att inget varar beständigt. Inte så att Tvillingarna själva driver fram förändringar, men de är alltid på första parkett.

   Solen i Tvillingarna leder till en i grunden positiv livssyn, en förtjusning över tillvarons oändliga möjligheter, som på sin andra sida åstadkommer otillfredsställelse – man får aldrig nog, och bävar för att tiden inte ska räcka till, vilket grumlar lyckan i nuet.

   Sålunda finns i Tvillingarna både en förtjusning och en fruktan inför framtiden, som de vet innehåller en förändring som kan vara ett slut. Därför kan Tvillingens snabba rörlighet upplevas som en aning ångestladdad.

   Och de är alltid meddelsamma. Här är talets, språkens och all kommunikations stjärntecken. Att umgås. Det finns ytlighet häri, och lättvindighet. Inget är särskilt noga för Tvillingen.

   Allmänbildning ligger nära till hands men inte tålamodskrävande specialisering. Tvillingen lär sig fort och glömmer i samma hastighet.

   Intresset är störst för litteratur och allt som är ord. Tvillingarna kan gott sägas vara det mest typiska lufttecknet. Tänkandet, det snabba och flyktiga, som aldrig blir särskilt länge vid en punkt och inte fångas eller frestas av mycket. Flyktighet. Att närma sig andra människor för en trevlig pratstunds skull. Ett typiskt Tvillinguttryck är ”Vad tycker du?”

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s