Hello hösten!

Äntligen känns det som att hösten nosar rumt hörnet. Om än lite försiktigt så kan man ana att den börjar ta form, vilket är underbart.

Jag vet såklart inte vilken årstid du är, men jag har alltid blommat som mest under hösten. Ja, alla årstider har sin charm men just hösten är för mig en magisk årstid.

Man går sommarklädd men med lite mer tyg. Café blir en härlig mötesplats när mörkret kryper på medan man sippar på en god chailatte eller varm choklad. Middagar på restaurang med tända ljus och strosandet i stan känns mer mysigt på ett sätt.

Igår var det spöregn, och jag njöt av varje droppe som hälsade på. Att bli dyngsur hör också hösten till och det är jag inte heller rädd för, men eftersom att jag hade moccaskor så räddade jag dem med mitt paraply.

Och när det blir för mycket regn som flodar på gatan tar man skydd och andas in luften. Det är höst för mig, och en magisk årstid. Särskilt välkommen efter denna historiskt varma sommar i Sverige.

Jag och Mr. D tog tillvara på vädret, när vi inte promenerade med lunch på cafe och middag på restaurang.

Jag måste i övrigt tipsa er om det godaste, eller bland det godaste som finns, pommes som är gjorda av sötpotatis. Jag vet inte om det är nyttigare men det känns som att det är det? Någon som vet?

Jag har valt att inte vara så aktiv på mina sociala medier i helgen, men är såklart nyfiken.. Hur har Din helg varit?

Magisk hoppas jag ❤️

Ps: vilken är din bästa årstid när du njuter och blommar som mest?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s