Buller utanför porten

Har ni någongång haft grävskopor, asfaltsläggare och en byggarbetsplats utanför porten? Ja då vet ni vad jag menar.

Det byggs just nu om utanför min port, eller det renoveras vägar, och hela min myshörna är helt ockuperad av olika slags maskiner. Jag har inte tillgång till balkong där jag bor, och brukar gå ned och ta en kaffe där nere, men det har ju av förklarliga skäl inte gått som det brukar.

Men direkt när jag hörde att det var tyst idag, trippade jag ner och satte mig på räcket. Jag tog med andra ord tillbaka min orienterade plats utan för hyreshuset.

Men, denna gång fick jag sällskap av min tidigare kollega Jessica. Finaste Jessica!

Och, där satt vi en lång stund bakom traktorerna och pratade om livet. Ni vet ämnen som jag älskar, livet ❤️

Innan vi träffades upp på ”mitt” betongräcke åt jag min favorit från Caféet där jag bor. Denna pastasallad går inte av för hackor, chèvre, rödbetor och ringlande honung är verkligen en smarrig kombination.

Nästan lite för god då det blir dyrt i längden, särskilt för oss vanemänniskor som vill ha samma, samma och återigen samma hela tiden.

Anledningen att jag just nu är lite frånvarande och inte lika aktiv beror på att jag planerar Formex från morgon till kväll. Mässan bär av stapeln nästa tisdag och på fredags ska montern börja byggas. Ni kan ju gissa om det är ett stort pådrag när det kommer att planera allt innan vi ska bygga.

Men snart är den delen över och det tackar jag ödmjukt för. Men, fin monter det kan jag lova att det blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s