Jag är ledsen!

Det är jag verkligen, och det beror på mina usla, eller snarare obefintliga inlägg på bloggen senaste veckan. Jag ser att ni är många som klickar sig in på bloggen varje dag, men att ni går bet om nya inlägg.

Jag har verkligen haft oerhört mycket att göra senaste veckan. Med mycket, menar jag mer än vad ordet mycket egentligen betyder.

Vi kan börja med min monter. När ska det gå enkelt? Men jag älskar utmaningar men denna gång blev det en nöt som jag faktiskt inte kunde knäcka. Som ni ser så hade min granne byggt sin monter högre än vad som egentligen var okej.

Detta fick jag se samma dag som vi skulle öppna mässan, och som både designer och perfektionist satte jag både kaffe och läppar i halsen när jag kom samma dag som mässan slog upp portarna.

Allt som jag arbetat fram med feeling var som bortblåst och montern blev istället billig och inte alls svart som tanken från börjar var med sin svarta karaktär. Ljuset var dessutom planerat utifrån höjden på ”mina” väggar men nu hade det tillkommit en vägg ovanför min med minst 2 meter upp.

Från början var allt perfekt, men när vi öppnade var det inte alls som när jag lämnade lika vackert. Man får inte göra så, men jag har haft en dialog med ansvarig på mässan om detta och lösningar inför nästa mässa lurar bakom hörnet vilket hela mitt företag är oerhört tacksamma för.

Så vi lämnar detta nu och ser framåt.

Nyheterna som jag arbetat med i över ett år blev verkligen en succé! Det fanns en doft som stack ut mer än andra hos mina kunder och det var OUD med en karaktär av elegant manlig fragrance throw.

Denna serie kommer i tre dofter men just OUD blev ett halleluja-moment hos nästan alla återförsäljare..

En annan succé var företagets julljus. Det var verkligen inte en överraskning för mig då jag har arbetat med dessa ljus tidigare i mitt sortiment. Till priset i butik för 249 kr får man en elegant glasbehållare, glaskupa, förpackning och speciellt framtagen doft för att fånga julens feeling.

Nyheten för i år var Choklad, och jag personligen älskar doften mer än synden. Den fångar mig och många andra kunder med sin doft ac varm choklad framför brasan en höstkväll.

*en personlig favorit för mig

När man är på branchmässor träffar man alltid människor, vilket faller sig naturligt, såklart. Men, vissa människor blir så mycket mer än bara ”besökare” Där har vi exempelvis Nette som driver LikaLyx

Snygg, ärlig, en säljare ut i fingerspetsarna, designar barnkläder och accessoarer med unika funktioner, ett KL-fan såklart, men, viktigast av allt en människa som ger energi för flera veckor framåt och tankar en person full på bara några timmar!

Min outfit var olika varje dag.

Casual, skjorta, färg och basic.

Sista bilden är jag så trött att tandpetare egentligen hade varit slöseri. Då förstår ni nivån på hur mycket jag arbetat..

Men det finns ingen After Work som slår detta! När man lägger sig i soffan och får detta ludna kärleksbevis då vet man att man är fantastisk! ❤️

Nu är jag back to business igen och ska roa er läsare med både tankar, roligheter, och annat skoj. Behövde bara en vecka att glömma allt och bara sälja/ skapa relationer men nu är det vardag igen.

HEJ!

Ps, inlägget är inte sponsrat på något sätt, men eftersom att jag lyfter produkterna som jag skapar så säger jag att det är tips, varav kallas sponsrat enligt lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s