Halsfluss och influensa

Vem kunde tro att man kunde få en influensa i augusti? För mig klingar det med att man närmar sig julen och att snön ligger som ett täcke på marken. Men, här sitter jag nu med både halsfluss och influensa.

Min läkare gav mig denna otroligt otänkbara diagnosen idag och sträckte fram ett recept med penicillin och ordination vila.

Både jag och Neo vilar massor. Jag trodde att han skulle vara lika valpig som han var i början men det känns som att han förstår mig och tar hand om mig. Märkligt, men han verkligen gosar in sig i min famn och bara myser.

Är hundar så kloka?

I övrigt så spikade jag upp två tavlor som jag använde på Formex. Jag hade inte hjärta att skicka dessa till vårt centrallager. Dem är ju som gjorde för mitt hem och jag blev så nöjd när jag väl spikade upp dessa på väggen. Innan jag blev sjuk såklart, men jag missade att visa er hur fint det blev i senaste inlägget.

Det känns nästan lite hybris, men när man får möjlighet att rama in så vackra bilder kan man inte tacka nej till att pryda väggen.

Fotografen till bilderna är Julia, och du hittar hennes fina hemsida –>här

Denna bild känns oerhört avlägsen idag. Det var här jag började svaja lite i hälsan, men jag tog inte det till mig. Det var ju sista dagen på mässan, men i söndags blommade ”skiten” ut.

Men nu gäller det att vila, för jag har ett möte som är ”viktigt” på torsdag i en butik som är så oerhört elegant. Jag måste vara fräsch till dess!

Kärlek till Dig ❤️

2 reaktioner till “Halsfluss och influensa

  1. Djur är betydligt klokare och mera förstående än vad många tror! 🙂 Krya på dig! Vet att halsfluss gör sååå himla ont. Det blev jättefint med tavlorna på väggen 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s