Äntligen!

Nu har jag äntligen kravlat mig upp från förkylningsträsket! Det är så skönt att vara på benen igen, och min energi är på topp.

Igår började dagen med att förtidsrösta inför valen 2018. Jag skrev innan att min röst skulle falla på Liberalerna, men det blev en förändring i mitt tänk.

Moderaterna kändes för mig mest rätt i år. Deras politik kanske inte är vattentät, men det är flest frågor som de lyfter som rör mina åsikter mest.

Efter att jag lagt min röst, så åkte vi till vårt nya lager/ kontor. Vi har nämligen fått en fantastisk lokal där allt ligger under samma tak. Lager, plockavdelning, kontor och mötesrum.

Vi började med att förbereda inför den gigantiska leverans som kommer nästa vecka. Det är inte lite varor som lagerkillarna ska ta emot, och förberedelse är i detta moment A & O.

Eftersom att jag har blivit frisk och äntligen fått tillbaka min matlust så drog vi sen till Laxbutiken och käkade lunch. Jägarlax med grönsaker stod på menyn och wow så gott det var. Det smälte i munnen då jag på senaste tiden varken känt smaken av mina middagar eller haft någon större aptit.

Jag känner mig fräschare än på länge, och är laddad inför ett hårt jobb i höst med massor av härliga utmaningar.

Hur har din helg börjat?

En tanke på “Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s