Drog precis en tand

God morgon bästa Du,

hoppas att din vecka startat med magi.

Själv blev min startspurt imorse ett besök hos tandläkaren. Senaste tiden har ett problem med en visdomstand uppstått (låt oss gå tillbaka 3 veckor i tiden)

Av någon anledning började min visdomstand att lossna, och den har dinglat i munnen i snart flera veckor. Problemet har för mig inte varit det, utan jag har som grädden på moset fått en hiskelig värk som smått började för en vecka sedan. I torsdags var det dock olidligt och det blev inte många timmars sömn den natten.

Jag fick en tid hos tandläkaren imorse som faktiskt egentligen var fullbokad, men han kom in tidigare imorse för min skull. Hur fantastiskt är inte det! Allt för att jag skulle slippa smärtan och få avlägsna tanden som ställt till med så mycket oreda.

Tanden drogs, tandläkaren var fantastisk, så nu har jag bytt till tandläkaren på västkusten. Jag känner mig så trygg med den nya tandläkaren och han var förtroende från början till slut för mig.

Nu undrar su säkert hur jag klarat av min helg utan att svimma av smärta? Jo, jag köpte i väntan på idag Corsodyl som är ett bakteriedödande medel från apoteket. Det hjälpte otroligt mycket tillsammans med Ipren 400mg, och smärtan var inte alls påtaglig under helgen. Men eftersom tanden stod ut mer än de andra så kunde jag inte bita ihop vilket gjorde att det var svårt att tugga.

Nu stod ju inte tandproblem på agendan för min del i veckan, så jag får helt enkelt köpa läget idag. Vila, ha ont, vila och vila.

Men planen är att vara helt på banan imorgon igen! För, imorgon kommer ett STORT lass med varor till lagret..

En tanke på “Drog precis en tand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s