Personer som inspirerar

Här hittar du bloggar som jag läser och personer som jag inspireras av.
Utan inbördes ordning – såklart!

Har du några förslag på bra bloggar som jag bör läsa, eller har du själv en blogg som jag missat tveka inte att lämna en kommentar. Jag älskar att inspireras av människor.

Tina – Home2Tiny
Här hittar du inspiration där alla bilder är perfektion och talar sitt egna språk, och välskriven text i varje inlägg.

Diana – Dianasdrömmar
Hos Diana läser du nästan alltid om vardagslyx. SPA, resor, recept på ljuvliga bakverk och allt detta med en personlig touch.

Helen – Vitaestilo
I denna blogg läser du resor, inredning, där en guldkant alltid är närvarande. Varje fredag får du ta del av veckans outfit, och för alla damer är detta verkligen ett tips att kolla in.

Maria – Inredningsvis
En av de största inredningsbloggarna i Sverige med inredningstips där allt från budget till lyx är aktuellt. Personlig och välskriven blogg.

Anette – Inredningshjälpen
Topp 10 inredningsbloggar i Sverige där du får läsa om vardag, senaste inredningsinspirationen, lyxiga resor, bilder från sekelskiftsvåningen i Malmö och bilder som är tagna från ett Magazine.

Jessica – Annorlundaunderbara
Här hittar du humor, glädje och Jessica bjuder alltid på sig själv. Jag får alltid ett leende på läpparna när jag läst hennes inlägg då hon kan få allt tråkigt att låta så roligt. Ett måste är att läsa bloggen varje morgon.

Tommy – Tommytott
Här har ni ärlighet ristat i pannan. Jag älskar att läsa om hur Tommy är så öppen med sin sexuella läggning, utan att skriva vad massan tänker. Det finns få som är så, och det är en förebild för många. Här får du lära känna en personlighet utan censur.

Pia – Piahedman
Här hittar du en kvinna med många järn i elden som bjuder på bilder från vardagen, hemmet och sina upptåg. En personlig blogg med smak.

Mia – FrkSvenssons
Personlig blogg med tankar, mycket kärlek och reflektioner om livet. Mia bloggade innan, men har nu startat en ny. Inte att missa då man får läsa hjärtliga inlägg av en oerhört vacker kvinna.

Marlene – Fdensammamamman
Ett språkrör som bloggat så långt jag kan minnas. I Marlenes blogg läser du om allt! Resorna till Afrika, reflektioner, ärlighet utan krusiduller, och texter om viktväktarna och hälsa. Veckomeny kan man även läsa i bloggen med bra menytips!

Hannah – Hannahgraaf
Det är så roligt att läsa om hennes nya boende i Spanien. Eftersom att jag själv funderar på att flytta dit på halvtid, så är det extra intressant att läsa om hennes liv som mäklare och som ”spanjorska”

Malin – Mmmalin
Familjeliv blandat med inspirerande shopping läser du i denna blogg. Älskar bilderna, texterna och att allt är så äkta.

Giovanna – Giovannahilke
En entreprenör, skapare, och influenser som berättar om sitt liv som företagare, mamma, designer och jag älskar att det finns en personlig touch som ger andra styrka i att våga ”hoppa” och våga.

Linda – Livsspeglen
Personlig och med fina texter med tankar och reflektioner. När man läser ett inlägg är det lite som att läsa ett kapitel ur en bok. Linda skriver oerhört bra, och tar även bra bilder till bloggen.

Malin – Fnulan
Söker du en blogg med exakt alla ingredienser ska du besöka Malins blogg. Den fångar allt som är vardag, men är inte tråkig! Fnulan (Malin) skriver på ett sätt att man vill vara bästis med henne och umgås dygnet runt. Det du läser om i bloggen är familj, resor, spännande event, ibland tankar som är högt i tak men alltid med kärlek.